• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Diena bus kupina rūpesčių. Kažkas gali sutrikdyti jūsų sumanytą planą, ir reikalai judės gana lėtai. Didesnį dėmesį skirkite sveikatos ir grožio profilaktikai. Turėtumėte intuityviai pajusti, ko reikia įvaizdžiui pagerinti.

Tauras

Nors konkurencija visose srityse gali atrodyti didžiulė, bet jūs būsite pakankamai patrauklūs publikai, kolektyvui. Svarbu nepasiduoti blogai įtakai, neįsivelti į avantiūras, dėl kurių vėliau tektų gailėtis, teisintis ar aiškintis.

Dvyniai

Neišpūskite kiekvienos menkos problemos, vadovaukitės blaiviu protu. Pasistenkite nesugadinti brangių jums santykių beprasmišku ginču, pavydo scena. Be reikalo neišlaidaukite.

Vėžys

Būsite nusiteikę filosofuoti, gvildenti globalines problemas, mokyti aplinkinius. Lengviau ištversite ir kitų moralus, noriai diskutuosite. Galite pakeisti nuomonę apie save.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite nejuokais įklimpti dirbdami suplanuotus darbus. Galbūt susidursite su biurokratinėmis užkardomis, keistais draudimais. Mėginimas juos apeiti kaip reikiant išvargins ir vis tiek naujus planus turbūt teks atidėti.

REKLAMA

Mergelė

Neblogai seksis tiek profesiniai, tiek visuomeniniai reikalai, lengvai prisitaikysite įvairiose situacijose. Džiaugsmo suteiks flirtas, meilės nuotykis arba susitikimas su išsiilgtu bičiuliu, drauge. Tik neturėkite per didelių lūkesčių.

Svarstyklės

Jausite keistą nepasitenkinimą, sunku bus bendrauti net su artimais ir mylimais žmonėmis. Galbūt ramybės neduos kokia nors nemaloni paslaptis ar apkalbos. Neeikvokite jėgų abejotiniems užsiėmimams.

Skorpionas

Neapsidžiaugsite, jei per daug tikitės iš kitų. Būsite tokie emocionalūs ir nekantrūs, kad galite pašnekovų neišklausyti iki galo. Ir dėl to kažko nesuprasti. Vakare labiausiai norėsis komforto, malonaus pasilepinimo. Suteikite sau tai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali būti, kad teks grąžinti skolas arba dėl kažko derėtis, tarpininkauti. Galbūt įsigysite daiktą, kurį buvote iš anksto suplanavę, arba nuspręsite stipriai keisti išvaizdą, gyvenimo būdą.

Ožiaragis

Turėtų neblogai sektis darbai, susiję su reklama, prekyba, apdaila, mokslu. Jei susitiksite su įdomiais žmonėmis, paklauskite jų nuomonės jus dominančiu klausimu. Galbūt su kitų pagalba rasite aktualų atsakymą.

Vandenis

Tikriausiai nelengvai seksis įgyvendinti planus. Daug kas priklausys nuo tvirto pasiryžimo ir kitų žmonių palaikymo, pritarimo. Nedrumskite mikroklimato namuose, nes bus tikrai nelinksma, jei artimuosius išvesite iš pusiausvyros.

Žuvys

Šiandien netrūks darbo ir bendravimo, ir tuo labiau, kuo populiaresni esate. Labiau saugokite savo atžalas nuo įvairių galimų pavojų, o ir patys atsakingiau rinkitės laisvalaikio pramogas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų