REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Natalie Otto su vaikinu ir su kelionių partneriu (tv3.lt fotomontažas)

Yra posakis, kuris teigia, kad jei nesiseka meilėje, tuomet sekasi loterijoje. O ką daryti, jei sekasi visur?

33

Yra posakis, kuris teigia, kad jei nesiseka meilėje, tuomet sekasi loterijoje. O ką daryti, jei sekasi visur?

REKLAMA

Įsivaizduokite situaciją: turite puikius santykius su mylimu vaikinu, tačiau staiga, lyg iš giedro dangaus, jūs laimite loteriją, kuri siūlo net 5 savaites keliauti aplink Australiją. Atrodo puiku, ar ne?

Vis dėlto sąlyga yra tokia – jūs turite keliauti ne viena, ir net ne su savo vaikinu, o su kitu, jums nepažįstamu ir be galo karštu jaunuoliu.

Būtent taip nutiko Natalie Otto. Mergina laimėjo net 25 tūkst. dolerių vertės kelionę kartu su nepažįstamuoju, ir leidosi į kelią, o štai jos mylimas vaikinas liko namie.

„Mano vargšui vaikinui ši situacija tikrai nėra paprasta. Visi mano draugai nenustoja klausinėti, kaip jis jaučiasi, jog keliauju po šalį su kitu vaikinu, tačiau Callumas yra labai supratingas“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo Natalie.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, „Facebook“ socialiniame tinkle jis netgi skelbia, kad savo mergina labai didžiuojasi.

Tiesa, nors Natalie tikina, kad jos ir partnerio, su kuriuo keliauja (Tomo Cunninghamo) niekas nesieja, šis, panašu, norėtų, kad būtų kitaip.

Jis neslepia besijaučiantis labai laimingas, kad gavo keliauti būtent su tokia mergina. „Nieko tarp mūsų neįvyko, vieninteliai romantiški dalykai, nuo kurių negalėjome pabėgti, buvo vietos, kuriose buvome apsistoję. Tačiau pasakysiu štai ką – jei ji būtų vieniša, pakviesčiau ją į pasimatymą per sekundę“, – neslėpė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų