REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdingos Vilniaus "Lietuvos ryto" komandos pergalės kalviu tapo 34 minutes savo galimybės išbėgti į aikštelę laukęs 24 metų 190 cm ūgio gynėjas Tomas Delininkaitis, kuris sužaidęs vos 10 minučių surinko 17 taškų ir buvo neabejotinai naudingiausias ekipos žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

T.Delininkaitis aikštelėje pasirodė tuo metu, kai žalgiriečiai ketvirtajame kėlinuke pabėgo į priekį 57:52. Tačiau "Lietuvos ryto" gynėjas pataikė du tolimus metimus, dvitaškį ir du baudos metimus, o vilniečiai ne tik pasivijo varžovus, bet ir aplenkė juos 62:61.

REKLAMA

Pirmą kartą šį sezoną dvikova tarp stipriausių Lietuvos komandų po 40 minučių nesibaigė – komandoms teko žaisti pratęsimą.

Pratęsimo metu labiausiai pastebimas ir vėl buvo T.Delininkaitis, kuris "Lietuvos rytui" atsiliekant 67:64 pataikė dvitaškį, o vėliau tolimą metimą ir du baudos metimus bei inicijavo šeimininkų spurtą 9:0, kas likus žaisti kiek daugiau nei minutę leido "Lietuvos rytui" pabėgti į priekį 73:67.

"Su "Žalgirius" žaisti visada yra sunku, - po rungtynių sakė T.Delininkaitis. – Nebuvo planuota, kad taip ilgai sėdėsiu ant suolelio, o po to būsiu tarsi slaptas ginklas. Tiesiog laukiau savo galimybės. Ar aš inicijavau spurtą? Nežinau, juk viską matėte patys."

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar tai geriausias krepšininko pasirodymas karjeroje, T.Delininkaitis kuklinosi. "Šiandien pavyko sužaisti geriau, gal kada nors sužaisiu dar geriau," – pasakojo krepšininkas.

"Manau, kad mums ši pergalė labai svarbi psichologiniu požiūriu, labiau pasitikėsime savimi ir toliau kovosime dėl čempionų žiedų," – sakė T.Delininkaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų