• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite savo namiškius palepinti nostalgija kvepiančiais gaminiais? Tuomet šiandien išbandykite gardžiųjų Editos kotletukų receptą, kuris primins vaikystę.

Norite savo namiškius palepinti nostalgija kvepiančiais gaminiais? Tuomet šiandien išbandykite gardžiųjų Editos kotletukų receptą, kuris primins vaikystę.

REKLAMA

Kotletukams reikės: 500g vištienos šlaunelių maltos mėsos (naudojau kalakutienos faršą); 1 kiaušinio; 1 v.š. krakmolo; 1 v.š. majonezo; žiupsnelis šv.čiobrelių; druskos, juodųjų pipirų; fermentinio sūrio.

Gaminimas:

1. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite krakmolą, majonezą, prieskonius ir gerai išminkykite (kadangi kalakutienos faršas buvo skystokas, dadėjau džiūvėsėlių).

2. Iš faršo formuokite kotlečiukus ir į vidų įdėkite kubelį fermentinio sūrio.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš abiejų pusių apskrudinkite. Sudėkite į skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25min.

Gaminimas: Oditėlės blogas

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų