REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
„popup.lt Sample Sale @Outlet park“ (nuotr. Organizatorių)

Šį savaitgalį išparduotuvių centre „Outlet Park“ įvyks Lietuvos dizainerių sukurtų daiktų išpardavimas „popup.lt Sample Sale @Outlet park“, rašoma pranešime spaudai.

31

Šį savaitgalį išparduotuvių centre „Outlet Park“ įvyks Lietuvos dizainerių sukurtų daiktų išpardavimas „popup.lt Sample Sale @Outlet park“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Trijų dienų renginyje bus galima įsigyti ankstesnių kolekcijų modelius ar niekur nematytus prototipus už itin patrauklias kainas.

Nepraleisti renginio ragina ir „popup.lt“ sumanytojos – Erika Paulė ir Ieva Marija Andrulytė, kurios savo spintos nebeįsivaizduoja be lietuviškų prekės ženklų.

Lietuviškos mados ambasadorės tikina, kad minėtame renginyje bus puiki proga atnaujinti savo garderobą per daug neišlaidaujant. Tiesa, dažnai užsukus į išpardavimą, galvą apsuka didžiulės nuolaidos. Suvilioti itin mažų kainų, žmonės mėgsta įsigyti tai, ko tikrai neprireiks. Kaip išvengti nereikalingų pirkinių ir nusipirkti tai, kas tikrai nekabės spintoje?

„Salėje dirbs su drabužių pardavimais patirties turinčios merginos. Taip pat renginyje būsiu ir aš su Erika. Jei dvejosite dėl kurio nors pirkinio, prieikite ir paklauskite mūsų. Mes mielai patarsime ir tikrai nemeluosime. Jei drabužis atrodys gražiai, tą ir pasakysime. Jei netiks – taip pat neapgaudinėsime. Svarbiausia yra nebijoti klausti patarimo“, – šypsosi I. M. Andrulytė.

REKLAMA
REKLAMA

Paprašytos įvardinti prekės ženklus, į kuriuos vertėtų atkreipti daugiausiai dėmesio, renginio sumanytojos pamini Renatos Mikailionytės kuriamus drabužius. „Jos kuriamų drabužių yra labai sunku rasti. Ji dalyvauja tik „popup.lt“ renginiuose. Taip pat, bus galima už itin patrauklią kainą įsigyti mano kuriamo prekės ženklo „erikahoc“ odinių rankinių. Niekada savo prekėms netaikau nuolaidų. Šį kartą tai bus išimtis, turėsiu keletą modelių iš ekspozicijos, iš senesnių kolekcijų. Išpardavime bus galima nusipirkti aplinkai draugiškos kietosios kosmetikos „Solidu“.

Taip pat, bus galima įsigyti ir itin retai Lietuvoje matomų prekės ženklų. Vienas iš jų - „inAVATI“, kuriantis lietpalčius ir paltus. Rudeniui aktualūs prekės ženklai yra „Sauths“ ir „Doke“. Jie yra vieni iš mano favoritų, turi labai gražių daiktų. Sau pirkinių ras ne tik drabužių, bet ir kosmetikos, aksesuarų, avalynės mylėtojai“, – pasakoja E. Paulė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų