REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Seksas ant viršaus (nuotr. 123rf.com)

Raitelės poza, kai moteris yra ant viršaus, dažnai rekomenduojama, nes ne vienai dailiosios lyties atstovei padeda greičiau pasiekti orgazmą, reguliuoti sekso ritmą ir greitį.

34

Raitelės poza, kai moteris yra ant viršaus, dažnai rekomenduojama, nes ne vienai dailiosios lyties atstovei padeda greičiau pasiekti orgazmą, reguliuoti sekso ritmą ir greitį.

REKLAMA

Tačiau toli gražu ne kiekviena moteris šią pozą mėgsta dėl įvairių priežasčių.

Gausus prakaitavimas ir kojų tirpimas

Nepraktikuojančioms jogos, nesilankančioms sporto klube ir laisvalaikiu nešokančioms baleto moterims tokia poza gali sukelti kojų skausmą. Galiausiai moteris griūva į lovą nebepakeldama nuovargio ir jos poziciją turi užimti vyras.

Mano, kad kvailai atrodo iš šono

Tikroji raitelės poza yra tokia, kai moteris klūpi ant kelių, bet didžiausią malonumą suteikia poza, kai moteris yra padėjusi pėdas ant lovos ar grindų ir pritūpusi. Tačiau tada moteris atrodo ne kaip Amazonė, prajodinėjanti laukinį eržilą, o kaip mergina, pritūpusi atlikti gamtinius reikalus.

Vyras žiūri į jos pilvą

Daugeliui vyrui patinka stebėti moterį, privedančią save iki orgazmo ir judantys pilvo riebaliukai jiems atrodo seksualiai ir gundančiai. Tačiau moterims, kurios iš prigimties yra labai drovios, tokia poza gali būti tikra kančia.

REKLAMA
REKLAMA

Sekso ritmas visiškai priklauso nuo jos

Puiku, jei žinote, ką galite ir mokate vadovauti. Blogai, jeigu jaučiatės dėlto išnaudojama.

Nežino, ką daryti

Net jei esate atradusios gerą judėjimo techniką, ilgainiui tai gali pabosti ir jūsų partneris gali užmigti. Todėl judesius reikėtų reguliariai keisti: išbandyti sukamuosius judesiukus, eksperimentuoti su įsiskverbimo kampais ir suspaudimo jėga. Visa tai prisiminti ir taikyti praktiškai yra gana varginantis užsiėmimas.

REKLAMA

Krūtys, kaip kamuoliai

Daugumai vyrų patinka žiūrėti į tokį vaizdą. Tačiau moterims, kurių krūtinė didelė, greitai gali pradėti skaudėti moteriškus iškilumus. Be to, nepaisant to, kad vyras į prieš jo akis šokinėjančias putlias krūtis žiūri su susižavėjimu, moteris ilgainiui pradeda jaustis keistai.

Vargina nuolatinis akių kontaktas.

Daugeliu atveju akių kontaktas padeda sustiprinti aistrą ir susijaudinimą. Tačiau jeigu, esant raitelės pozoje, akių kontaktas išlaikomas per ilgai, žvilgsnis gali pradėti gąsdinti. Tačiau stebėti kažką kita irgi nėra labai smagu.

Tobula laikysena

Nes jeigu moteris pradės kūprintis, raukšlės ant pilvo taps dar gilesnės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų