REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Elektroninės muzikos prodiuseris ir atlikėjas GeraiGerai savo klausytojams pristato naują dainą „Guide me home“.

Elektroninės muzikos prodiuseris ir atlikėjas GeraiGerai savo klausytojams pristato naują dainą „Guide me home“.

REKLAMA

Ji buvo sukurta ir įrašyta kartu su „X Faktoriaus“ finalininke Monika Juškevičiūte, prisistatančia nauju sceniniu pseudonimu Nika Ganga.

Dainai tekstą sukūrusi užburiančio tembro vokalistė Monika atskleidžia: „Šios dainos gimimas buvo ilgas ir labai spalvingas procesas. Tai pirmasis mano bandymas, todėl jį vertinu labai jautriai, atsakingai ir vienareikšmiškai su visa turima meile. Vis dėlto, mano jausmuose netrūksta ir žaismės elemento, juk viskas aplink mus (net ir mūsų pačių gyvenimai) yra tik gražus ir nekaltas žaidimas, kurį žaidžia mumyse gyvenantis vaikas. Tad šis kūrinys – tai jautrus ėjimas mano žaidime.“

„Su Monika esame pažįstami jau seniai, kartu dirbome prie paskutinio mano albumo „Gorgon’s Son“. Vienas kitą puikiai suprantame, jaučiame ir papildome. Monika yra tiesiog unikali“ – apie dainos bendraautorę pasakoja GeraiGerai.

REKLAMA
REKLAMA

„Guide me home“ dainą papildė ir gražus vaizdo klipas, sukurtas bendradarbiaujant kartu su Edgaru Kordikovu ir Tautvydu Rasiuliu. „Jei bandytumėte spėti filmavimo lokaciją, manau, stipriai prašautumėt pro šalį. Bandantiems spėlioti, pasufleruosime, kad tai tikrai nėra Lietuvos pajūris. Neįtikėtina, tačiau ši vieta yra nutolusi vos 30 km nuo mūsų sostinės Vilniaus“ – vaizdo klipo filmavimo įspūdžiais dalinasi kolektyvas.

Naujausią atlikėjo darbą „Guide me home“ ir kitus gerai pažįstamus kūrinius galėsite išgirsti jau šį penktadienį, rugpjūčio 31 d., Vilniuje, Vasaros terasoje, vyksiančiame GeraiGerai koncerte, kuriame atlikėjas į sceną lips kartu ištikimomis vokalistėmis Monika Juškevičiūte a.k.a Nika Ganga ir Audrone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų