REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Justina Stambrauskaitė ir Renata Gaidan (tv3.lt fotomontažas)

Prekės ženklo „Le Mirage“ įkūrėja Justina Stambrauskaitė (26) visai neseniai apsilankė pas merginų grupės „Panteros“ narę, grožio specialistę Renatą Gaidan.

43

Prekės ženklo „Le Mirage“ įkūrėja Justina Stambrauskaitė (26) visai neseniai apsilankė pas merginų grupės „Panteros“ narę, grožio specialistę Renatą Gaidan.

REKLAMA

Vis labiau savo grožio procedūromis bei plaukų priauginimu garsėjančios R. Gaidan paslaugas nusprendė išbandyti ir Justina.

„Pas Renatą prisiauginau pirmąjį kartą, tačiau galiu nuoširdžiai pasakyti, kad esu labai patenkinta. Nenoriu sakyti, kad mano specialistė buvo prasta, tikrai ne, tačiau ji neturėjo laiko, tad ieškojau kitos meistrės“, – pasakojo Justina.

Nustebino rezultatas

Gerų rekomendacijų apie Renatą sulaukusi J. Stambrauskaitė nustebo, kad anksčiau muzikos pasaulyje dažnai sutinkama moteris dirba ir grožio sferoje.

„Man labai patiko jos darbai, nustebau, kad ji išvis priaugina plaukus, nemaniau, kad ji dirba su grožiu. Man tai buvo tiesiog matytas viešumoje veidas...“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Idėja prisiauginti plaukus Justinai kilo prieš pora metų. Visą laiką apie ilgus plaukus svajojusi mergina tvirtino, kad tai pateisino visus jos lūkesčius.

REKLAMA

„Negaliu sakyti, kad ši procedūra man kenkia. Vartoju įvairius vitaminus, tad man labai auga plaukai, juos turiu dažyti labai dažnai. Iš savo pusės galiu pasakyti, kad priauginti plaukai tikrai nėra žalojanti ar beprotiškai kenkianti procedūra. Aišku, kenkia ir dažymas, ir plaukų gumytės...“, – juokėsi J. Stambrauskaitė.

Merginos daro klaidų

Pasak Justinos, merginos dažnai daro klaidą, besirinkdamos pigiausias priemones ar procedūras. „Kitos nusiperka pačius pigiausius plaukus, užsisako internetu, tačiau po pirmojo plovimo jie atrodo kaip šiaudai. Mano draugė buvo taip nukentėjusi... Apsilankė pas specialistę, kuri reklamuoja save į kairę ir į dešinę, o rezultatas nuvylė“, – teigė Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Justina tvirtino, jog savo grožiui tikrai negaili pinigų, tačiau per mėnesį jam išleidžia vos 150 eurų. „Nemanau, kad moters grožis yra vieta, kur galima eksperimentuoti ir žaisti. Niekada negailėjau pinigų plaukams, kuriuos perku. Rekomenduoju rinktis tik geros kokybės plaukus ir nepagailėti jiems pinigų, tai yra labai svarbu“, – teigė „Le Mirage“ įkūrėja. „Atsiranda sakančių, kad galima tokią pačią procedūrą pasidaryti kelis kartus pigiau, tačiau tada gali iškilti klausimas, ar liksite išvis su plaukais“, – pridūrė ji.

Grožio procedūros tampa kančia

Ir nors iš šalies daug kam Justinos gyvenimas gali atrodyti tik kaip lankymasis pas grožio specialistes, taip tikrai nėra. „Man atrodo, kad tai yra didžiausia kančia. Nagų priauginimas, manikiūras... Manau, kad tą laiką geriau išnaudočiau dirbdama ar su draugais, šeima. Tai nėra man malonumas. Tai ir laiko, ir pinigų švaistymas“, – priduria ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Justina taip pat skatina ir neišleisti milžiniškos sumos dekoratyvinei kosmetikai: „Kuo mažiau chemijos dėsime ant savo veido ir kūno, tuo ilgiau atrodysime geriau. Mane šokiruoja ypatingai jaunos merginos, kurios naudoja kosmetiką 14-15 metų, tačiau dar ant problematiškos odos tepa sluoksnį makiažo. Grožis prasideda ne nuo makiažo, o nuo švaros ir tvarkos“, – sakė J. Stambrauskaitė.

 

 

 

 

#wow #plaukupriauginimas #blondehair #nice #hairextensionsexpert #extensions #blackdress #pink

A post shared by Renata Gaidan (@renata.gaidan) on

 

Nė akimirkos be švaros

Ir ne priauginti plaukai ar nagai J. Stambrauskaitei yra svarbiausia – ji neįsivaizduotų savo dienos be dušo. Pati mergina besijuokdama sako, kad jaučia paranoją.

„Man svarbiausias dalykas yra higiena. Nėra nieko baisiau nei nemalonus žmogaus kvapas. Man labai baisu, kai žmogus nejaučia, kad jis smirda. Esu labai jautri kvapams, pamišusi dėl gerų kvepalų, bet nemalonus kvapas mane iškart paveikia“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų