• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
David Jones ir Stacey Buckley (tv3.lt fotomontažas)

Skyrybas daugelis pakelia sunkiai, tačiau kai kurie griebiasi protu nesuvokiamu dalykų.

13

Skyrybas daugelis pakelia sunkiai, tačiau kai kurie griebiasi protu nesuvokiamu dalykų.

REKLAMA

Išsiskyręs su ilgamete mylimąja vienas vyras nusprendė išsiaiškinti, ar jos gyvenime neatsirado kitas vyras, tačiau jo paieškos pritrenkė net ir jį patį.

Davidas Jones pajuto, kad jo buvusi mergina Stacey Buckley nuo jo po skyrybų stipriai atitolo, todėl nusprendė išsiaiškinti, kas jos gyvenime pasikeitė.

Siekdamas tai įgyvendinti, jis jos mašinoje įtaisė sekimo prietaisą ir nuo to laiko galėjo žinoti visas vietas, kuriose lankosi Stacey.

Vienąkart jis pastebėjo kai ką įtartino – pasirodo, kad jo „eks“ mielai laiką leidžia su savo sesers buvusia mergina. Moterys ne tik viena kitai nuolat šypsojosi, bet ir laikėsi susikabinusios už rankučių.

Neatlaikęs tokio smūgio, D. Jones ėmė grasinti buvusiai mylimajai sakydamas, kad visuomet ją ras – kad ir kur ji bebūtų.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių Stacey manė, kad tai – tik tušti žodžiai, tačiau vėliau jis imdavo netikėtai pasirodyti ten, kur ji būdavo su savo širdies drauge.

Galiausiai ji suvokė, kad kažkas ne taip, ir savo automobilyje rado įtaisytą sekimo prietaisą. „Man buvo labai baisu, aš maniau, kad jis seka mane kiekviename mano žingsnyje nė nepaisant to, kad mudu nebesame pora“, – atviravo moteris.

Vis dėlto ji viso to taip nepaliko – jau šį mėnesį įvyks teismas, kurio metu išprotėjęs „eks“ bus nubaustas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų