REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį „Sutemų Live“ vasaros atostogų palydės išskirtiniai dub bei minimal techno garsai - paskutiniame šios serijos sezono renginyje klube „Gravity“ rankas į viršų kels vokiečių dievuko Monolake kolega ir draugas kanadietis Deatbeat. Į Vilnių jis atskrenda pristatyti tik gegužės pabaigoje išleidžiamą šeštąjį savo albumą „Journeyman's Annual“. Svečiui talkins diskžokėjai iš Lietuvos - Walkman, ZW-X-8 bei Esse.

REKLAMA
REKLAMA

Kai 2004-ais Deadbeat viešėjo Vilniuje ir kartu su garsiaisiais Monolake, Stewart Walker, „Mouse On Mars“ bei Sutehk pasirodė įspūdingame trijų dienų festivalyje Elektrodienos, portalas ORE rašė - "...pasigirsta jo disko "Wild Life Documentaries" garsai. Vaikinas iš Monrealio įpina į elektro garsų pasaulį šiek tiek jamaikietiškų dub pulsacijų ir išjudina publiką. Sklandžiai gražiai ir svajingai". Todėl labai intriguoja, kur stilingiausio pasaulio miesto gatvėmis vaikščiojantis vaikinas išskraidins visus šįkart?

REKLAMA

Apsidžiaugė sulaukęs „Sutemų“ kvietimo

Vienas garsiausių minimal, dub, techno muzikos prodiuserių pasaulyje Scott Monteith (Deadbeat), pastaruoju metu atstovaujantis legendinio vokiečio Pole įkurtą įrašų kompaniją „Scape“, neslėpė džiaugsmo gavęs kvietimą atvykti į „Sutemas Live“.

„Esu laimingas, nes Monolake ne vieną sykį man pasakojo apie įspūdingą savo pasirodymą jūsų serijoje „Gravity“ gruodžio mėnesį. Į Vilnių važiuosiu jau antrą kartą ir pažadu jums su didžiausiu malonumu padovanoti naujausią savo minimal techno programą, kurioje nestigs ir kompozicijų iš naujausio mano albumo", - elektroniniame laiške rašė kanadietis.

Kaip niekada populiarus

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau daugiau prie nišinės bei nekomercinės muzikos priskirynėtas Deadbeat šiandien, kaip ir Monolake, kaip niekada populiarus. Šiuo metu Berlyne gyvenantis atlikėjas, per pirmuosius šių metų penkis mėnesius surengė beveik tiek pat gyvų pasirodymų, kiek per pernai visus metus. Elektroninės muzikos scenoje daugiau nei dešimt metų besisukiojantis būsimas „Sutemos Live“ svečias iš viso išleido net 5 kokybiškus albumus, per 10 vinilų bei kelioliką išties garsių remiksų.

Nors garsiausiais jo įrašais vadinami „Wild Life Documentaries“ bei „Something Borrowed, Something Blue“, bene daugiausiai plojimų Deadbeat sulaukė 2006-ųjų pabaigoje išleidęs bendrą vinilą su Monolake „Random Brown EP“. Šiandien pasaulis su nekantrumu laukia, jo gegužės pabaigoje išleidžiamo šeštojo disko „Journeyman's Annual“, kurio ne vieną kompoziciją išgirsime šį penktadienį gyvai. Beje, Vilnius Scott Moteith bus tarpinė stotelė tarp net tris savaites trūksiančio jo naujojo albumo pristatymo turo po visą Japoniją.

Vasaros atostogų „išeinanti“ serija „Sutemų Live“ į klubą „Gravity“ sugrįš tik rugsėjo mėnesį.

Pigesni bilietai:
http://www.bilietai.lt/axtweb/view/evt-desc/1.0-lt-EDS001000001894
Sužinok daugiau:
http://www.sutemos.net/lt/events
Išgirsk Deadbeat:
http://www.myspace.com/deadbeatcomputermusic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų