REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
S. Jasevičiūtė (nuotr. facebook.com)

Žinoma radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė šiandien susidūrė su kraują stingdančiais išgyvenimais.

23

Žinoma radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė šiandien susidūrė su kraują stingdančiais išgyvenimais.

REKLAMA

Iki nelaimingo atsitikimo trūko labai nedaug – jei ne Skaiva, galbūt kai kam ši diena netgi būtų pasibaigusi saudžia tragedija.

Pagarsėjusi šunų mylėtoja socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje pasidalijo žiauriu šiandien nutikusiu atsitikimu.

„Šiandien apie 12 valandą prie Liepkalnio „Maximos“ radau va ką. Aš pati 5 min prasikuičiau automobilyje, dar 5 min laukiau. Po to nulėkiau į info ir paprašiau paskelbt per mikrofoną, kad ateitų auto savininkai.

Dar po 5 min atlėkė, ir vietoje to, kad trauktų šunį lauk, pradėjo rėkt ant manęs, kad ne mano reikalas, jie trumpam, ir nėra kur jo palikt. Ir norėjo vėl eit atgal. Tik tada kai pasakiau, kad jei jie nueis, aš iškviesiu policiją ir daušiu langą (visi langai buvo uždaryti), šuo buvo ištrauktas ir pririštas prie parduotuvės pavėsyje. Viskas baigėsi laimingai, o galėjo būti ir kitaip...

REKLAMA
REKLAMA

Negalima palikt šunų ir vaikų automobiliuose saulėje, negalima!!!!! Pavėsyje irgi. 15 min ar net mažiau, ir jūs liksit be gyvūno.

P. S. Šuns apžiūrėti po to, kai ištraukė iš auto, ar duot jam vandens, šeimininkai neleido“ , – rašė ji.

Komentatoriai tuoj pat suskubo palaikyti Skaivos rašydami, kad tokie žmonės – išties labai neatsakingi ir yra nusipelnę net ir didesnės bausmės.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų