• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Dan Tillery ir jo augintinis (nuotr. facebook.com)

Visi, kas jaučia silpnybę naminiams augintiniams, žino – nesifotografuoti su jais yra tiesiog neįmanoma.

28

Visi, kas jaučia silpnybę naminiams augintiniams, žino – nesifotografuoti su jais yra tiesiog neįmanoma.

REKLAMA

Žmonės nuolat nori užfiksuoti mieliausias gyvūnėlių akimirkas, o kur dar šmaikščios asmenukės… Vis dėlto vienas amerikieties, pasidalijęs nuotrauka su savo šuniu, sulaukė netikėto policijos vizito.

Amerikeitis muzikantas Danas Tillery neseniai įsigijo pitbulį. Jis taip didžiavosi savo naujuoju augintiniu, kad netrukus visiems savo draugams pranešė džiugią naujieną pasidalindamas nuotrauka socialinėje erdvėje.

Tačiau jis tikrai nežinojo, kokių nemalonumu ši nekalta asmenukė jam atneš. Pasirodo, kad dėl visko kalti Dano „Facebook“ draugai. Žinodami, kad dėl didelio pavojaus pitbulių veislės šunys jų mieste yra uždrausti, jie kreipėsi į policiją.

Šokiruotas Danas negalėjo patikėti. Jis nė nebūtų pagalvojęs, kad toks mielas šunelis galėtų kam nors kelti grėsmę. Augintinis net su policininkais elgėsi be galo draugiškai taip tarytum įrodydamas, kad yra išties visiškai nepavojingas.

REKLAMA
REKLAMA

Laimei, pareigūnai netrukus tai suprato – Danui buvo leista šunį pasilikti. Vis dėlto parodę nuotraukas profesionalams, pareigūnai buvo priversti grįžti pas vaikiną ir paprašyti per tris dienas šuns atsikratyti.

D. Tillery nebegalėjo įsivaizduoti savo gyvenimo be mylimo šuns, todėl draugų ir teisininkų padedamas, ėmė kovoti dėl savo ir kitų pitbulių teisių ir galiausiai jam pasisekė – šunelis liko su juo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų