REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Michaelis Schumacheris ir vaikai (tv3.lt fotomontažas)

Vienas garsiausių visų laikų pasaulio sportininkas Michaelis Schumacheris vis dar kovoja savo svarbiausiose gyvenimo lenktynėse.

66

Vienas garsiausių visų laikų pasaulio sportininkas Michaelis Schumacheris vis dar kovoja savo svarbiausiose gyvenimo lenktynėse.

REKLAMA

Septynis kartus Formulės-1 čempionu tapęs vokietis 2013 metų pabaigoje patyrė sunkią galvos smegenų traumą, kurios baisias pasekmes jaučia iki šiol.

Pirmaisiais šios tragedijos metais garsiojo piloto šeimos atstovai noriai dalijosi visa informacija apie Michaelio būklę, tačiau vėliau situacija kardinaliai pasikeitė.

Legendinio Formulės-1 lenktynininko žmona Corinna jau ne kartą yra viešai pasakiusi, jog neketina skelbti jokios naujos informacijos apie savo vyro būklę ir visuomenės atstovų paprašė nesikišti į šeimos gyvenimą.

Negana to, ji vis dažniau draudžia Michaelio ir šeimos draugams lankyti savo namuose lovoje gulintį pilotą.

REKLAMA
REKLAMA

Ši tylos siena atskleidžia vieną liūdną faktą – žymiojo piloto būklė yra labai prasta ir jo sveikata gerėja lėčiau nei to norėtųsi.

Sunkią tėvo ligą yra priversti išgyventi ir abu Michaelio vaikai. Mama jiems yra griežtai uždraudusi viešai kalbėti apie tėčio sveikatą.

REKLAMA

Dukra Gina-Maria seka motinos pėdomis ir reguliariai dalyvauja žirgų jodinėjimo lenktynėse.

21-erių metų mergina asmeninėje „instagram“ paskyroje yra ne kartą užsiminusi apie meilę tėčiui ir nuolatos linki jam sveikatos.

Gina-Maria yra prisipažinusi, jog Michaelio nelaimė stipriai paveikė jos gyvenimą, tačiau ji teigia kiekvieną dieną tikinti, jog situacija dar pagerės.

Tuo metu piloto sūnus Mickas apie tėtį kalba ypač retai.

Formulės-1 duris siekiantis praverti Mickas pernai sujaudino daugelio gerbėjų širdis, kai viešai prisipažino, jog tėtis yra pats didžiausias jo idealas.

REKLAMA
REKLAMA

Mickas taip pat atskleidė, jog slapčiausia jo svajonė yra laimėti F-1 čempionatą vairuojant „Ferrari“ bolidą.

Būtent su šia italų komanda Michaelis Schumacheris mėgavosi šlovingiausiais savo karjeros laikais.

Formulės-3 čempionate šiemet lenktyniaujantį Micką Schumacherį „saugo“ ypatingos taisyklės.

Vokietijos dienraščiai mirga pranešimais, jog visiems F-3 varžybose dalyvaujantiems žiniasklaidos atstovams yra uždrausta klausinėti Micką apie jo tėčio sveikatą.

Tokios griežtos taisyklės ir Schumacherių šeimos tylos siena varo į neviltį visus legendinio piloto gerbėjus.

Paskutinį kartą naujų faktų apie Michaelio sveikatos būklę sužinojome prieš metus.

Tada piloto žmona Corinna laimėjo bylą prieš vieną iš Vokietijos dienraščių, kuris pateikė melagingą informaciją, jog padedamas medikų Michaelis neva sugeba vaikščioti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už šį melą Schumacherių šeima prisiteisė 50 tūkst. JAV dolerių.

Tuo metu senas Michaelio varžovas Fernando Alonso neseniai prasitarė, jog M.Schumacheris savo namuose praktiškai visada yra prijungtas prie specialios medicininės įrangos ir retai kada palieka savo lovą.

Taip pat yra žinoma, jog pilotas nesugeba rišliai kalbėti ir sunkiai reaguoja į aplinką.

Akivaizdu, jog piloto šeimos tyla byloja, jog legendinis Formulės-1 lenktynininkas vis dar sunkiai kovoja ir niekas nežino, ar jam pagaliau pavyks sugrįžti į „ normalų“ gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų