REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Meghan Markle ir Harris pirmąkart pasirodė po vestuvių (nuotr. SCANPIX)

Didžiosios Britanijos princas Haris ir jo naujoji žmona Megan Markle į savo povestuvinę kelionę, regis, neskuba.

60

Didžiosios Britanijos princas Haris ir jo naujoji žmona Megan Markle į savo povestuvinę kelionę, regis, neskuba.

REKLAMA

Matyt, posakis, jog pareiga svarbiausia, karališkoje šeimoje išties šį tą reiškia. Pirmas viešas jaunavedžių pasirodymas įvyko Bekingamo rūmų soduose, kur artėjant Hario tėvo – princo Čarlzo 70-ajam gimtadieniui, jį pasveikinti atvyko labdaros organizacijų ir kariuomenės atstovai.

Tačiau kaip ir buvo galima tikėtis, dėmesio centre atsidūrė visai ne jubiliatas, o naujieji Sasekso kunigaikščiai: Megan ir sveikinimo kalbą skėlęs Haris.

Tiesa, internautams užkliuvo viena detalė. Tai - Meghan pėdkelnės. Prieš kurį laiką Meghan buvo kritikuota dėl to, kad buvo būtent be jų, todėl daugelis komentatorių tikina, kad karalienės noras veikiausiai buvo išgirstas ir išpildytas. 

O kol vieni negali karališkąja pora atsižavėti. Kai kurie britai didelių sentimentų jiems nejaučia. Interneto aukcionuose pasirodė gausybė karališkose vestuvėse dalyvavusiems svečiam įteiktų dovanų krepšelių.

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt svečiams neįtiko juose buvę gana paprasti daiktai: į auksinį popierių įvyniota šokoladinė moneta, vandens buteliukas, sausainių dėžutė, megnetukas su vestuvių data, ženkliukas, apyrankė, atvirukas, dienos programa ir nuolaidų kuponas apsipirkti Vindzoro pilies suvenyrų parduotuvėje.

Sunku ir patikėti, tačiau internetiniame aukcione tokie krepšeliai sulaukė daugybės pirkėjų statymų. Šiandien vieno iš krepšelių kaina aukcione jau buvo perkopusi 11 tūkstančių eurų. Iš viso tokius krepšelius gavo 1200 vestuvių svečių.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų