REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
„Eurovizijos“ finalas (nuotr. SCANPIX)

Šiandien „Eurovizijos“ gerbėjai ypatingai sujaudinti – pagaliau vyksta didysis konkurso finalas.

65

Šiandien „Eurovizijos“ gerbėjai ypatingai sujaudinti – pagaliau vyksta didysis konkurso finalas.

REKLAMA

Jame beveik paskutinė – 25-oji – pasirodė šio konkurso lydere laikoma Kipro atstovė, kurios pasirodymui nebuvo lygių. Gražiausia „Eurovizijos“ atstovė tituluojama 31-erių Eleni Foureira kaip reikiant kaitino vyriškosios lyties atstovų kraują.

Atlikėja atliko švedų-graikų kilmės kompozitoriaus Alekso Papakonstantino specialiai konkursui parašytą kūrinį „Fuego“. Šis puikiai leidžia atsiskleisti visiems dainininkės privalumams: daina sukurta „vakarietišku“ ritmu, yra itin aistringa – tai įrodo ir viena pagrindinių dainos eilučių:

„Aš kaistu ir neketinu atvėsti“, – dainoje pakartojama bent keliskart.

Ne vienas komentatorius internete (dažnu atveju vyras) jau anksčiau dainai „Fuego“ prognozavo ir pergalę: „Mėgstamiausia šių metų daina! Šiurpuliukai!“ , „Daina mane priverčia jaustis laimingu. Ačiū, Eleni“, – komentavo internautai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, daugybė žmonių pastebėjo ir neįtikėtiną atlikėjos panašumą į amerikiečių žvaigždę Leona Lewis. Abi dainininkės turi panašius veido bruožus, putlias lūpas, ilgus, banguotus plaukus ir netgi panašią figūrą. Kai kurie netgi tikino, kad Eleni stengiasi būti panaši į Leoną, tačiau abiejų moterų atliekama muzika gerokai skiriasi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų