REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Oksana Pikul-Jasaitienė (nuotr. Tomas foto)

Neseniai iš atostogų Kipre grįžusi dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė niekaip negali pabėgti nuo šeimos dramos.

48

Neseniai iš atostogų Kipre grįžusi dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė niekaip negali pabėgti nuo šeimos dramos.

REKLAMA

Moters teigimu, jos vyro advokatas Albertas Bandžius peržengė visas ribas ir netgi atsiuntė fotografą į oro uostą būtent tada, kai iš kelionės turėjo grįžti dainininkė.

Socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje Oksana išliejo įtūžį pasidalindama vyro Simo Jasaičio advokato nuotrauka iš oro uosto.

„Štai jis – režisierius Bandžius! Oro uoste kartu su užsakytais lryto korespondentais laukia savo kliento žmonos, kad dar vieną seriją savo niekinio serialo susukti. Čia, norit pasakyti, normali advokato etika??? Pats užsakinėja žurnalistus, pats laksto per laidas pateikinėdamas melagingus faktus, žemina moteris, smurtauja (tą akivaizdžiai matėm laidoje): išsiskyręs 3 kartus ir neaugina 6 vaikų! Kur žiūri Advokatų etikos komisija, klausimas? O mokesčių inspekcija??? Kai klientas moka grynais, nes advokato sąskaitos areštuotos, todėl, kad nemoka vaikam alimentų ir turi kitų skolų? Kas tai per „advokatas“? O ir klientas pats kvailas, kad moka už orą neprašydamas čekių. FNTT turėtų, kas veikia su šituo žmogum! Kaip rusai sako: sam tancujet, sam pajot, sam biliety pradajot. Gėda už tokį „advokatą“ Lietuvoje! Duokit darbą jam televizijo,j nors iš skolų žmogus išlips, vaikam mokės alimentus. Ten jam geriau sekasi…“ – pykčio neslėpė ji.

Po nuotrauka ir O. Pikul-Jasaitienės įrašu iškart pasipylė komentarai, į kuriuos dainininkė nevengė atsakyti. „Rekomenduoju atsimerkti ir atsipeikėti! Mes su Simu Jasaičiu nuo sausio mėnesio neesame pora ir šeima, tad gyvenu kaip noriu. O Simo santykiai iki sausio mėnesio su moterimis – akivaizdūs! Gero vyro žmonos neatsisako, tai faktas, kaip blynas!“ – pabrėžė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų