REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius (nuotr. Rytis Šeškaitis)

Šiąnakt išaiškės, kas taps kasmet visą Europą drebinančio dainų konkurso „Eurovizija 2018“ nugalėtoju.

70

Šiąnakt išaiškės, kas taps kasmet visą Europą drebinančio dainų konkurso „Eurovizija 2018“ nugalėtoju.

REKLAMA

Finale ketvirtuoju numeriu taip pat pasirodys ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė su daina „When We’re Old“.

Ypatingai po pirmojo pusfinalio Europoje išgarsėjo ne tik Ievos daina, bet taip pat ir žinia, kad ji scenoje kartu su savo vyru Mariumi Kiltinavičiumi.

Krepšinio treneriu dirbančiam vyrui taip pat tenka ir nemenka užduotis – jis su savo žmona Ieva pasirodo prieš daugiatūkstantinę minią „Altice“ arenoje.

Pasirodymo scenoje – nesureikšmina

Momentas, kai jie susitinka ant lieptelio, sužavėjo ne vieną. „Tai pati jautriausia akimirka visame konkurse, kiekvieną kartą pašiurpsta oda“, - sakė I. Zasimauskaitės gerbėjai iš Portugalijos.

Nors „Eurovizijos“ scenoje nėra įprasta pasirodyti su savo artimaisiais, užsieniečiai žurnalistai taip pat negali patikėti faktu, kad tai – šeimyninis duetas. „Ar galite patvirtinti, kad jie tikrai pora?”, - teiravosi jie.

REKLAMA
REKLAMA

Pats Marius savo vaidmens scenoje nesureikšmina. Jis tikina, kad čia svarbiausia yra jo žmona. „Nuotaikos labai geros, prieš kiekvieną pasirodymą jos yra panašios, Ieva kaupiasi ir taupo save finaliniam pasirodymui“, - sakė jis.

REKLAMA

Atskleidė, apie ką kalba užgesus prožektorių šviesoms

Plati šypsena, spindinčios akys ir nesuvaidintas nuoširdumas tapo I. Zasimauskaitės vizitine kortele. Vis dėlto tai, kokia ji yra užgesus šviesoms ir išjungus kameras, žino ne kiekvienas.

„Ievutė kas vakarą papasakoja, kaip jaučiasi, ar išgyvena dėl savo pasirodymo, ar ne. Pasikalbame, kokia yra jos vidinė būsena. Taip pat visuomet aptariame pasirodymą, tai, kokios dainos patiko jai, kokios ne“, - pasakojo M. Kiltinavičius.

Lažybininkų prognozės – ne į gerą?

Žibalo į ugnį taip pat įpylė ir po pirmojo pusfinalio smarkiai pasikeitusios lažybininkų prognozės. Anksčiau Ieva buvo vertinama 23-ioje finalo vietoje, tačiau vėliau pasiekė ir trečiąją vietą, likusi tik kiek žemiau už Kipro ir Izraelio atstovių.

REKLAMA
REKLAMA

Tokios prognozės suteikė vilčių, kad šiemet gali būti pagerintas Lietuvos rekordas „Eurovizijoje“. Iki šiol jis jau dvylika metų priklauso grupei „LT United“.

Jautrus palinkėjimas

Vis dėlto užsivėrus kambario durims, Marius tikina, kad apie tai su Ieva nenori kalbėti. „Ji nenori į tai kreipti dėmesio... Dabar Ieva koncentruojasi į tai, kas priklauso tik nuo jos. Komanda taip pat nenori apie tai kalbėti, nenori sukelti papildomo streso“, - sakė jis.

Jau šiandien išaiškės, kas nugalės „Eurovizijos“ dainų konkursą ir kurią vietą užims Lietuvai atstovaujanti I. Zasimauskaitė. Prieš lemtingą pasirodymą didžiojoje scenoje I. Zasimauskaitės vyras M. Kiltinavičius taip pat skyrė ir jautrius žodžius: Svarbiausia – Ieva, būk savimi ir to užteks“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų