• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Gegužės 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Gegužės 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Diena prasidės nuo skubėjimo tvarkant įvairius reikalus. Juos reikės padaryti vienu metu ir dar spėti pasikalbėti su nemažu skaičiumi žmonių. Įmanomi giminaičių, senų bičiulių vizitai, skambučiai.

Tauras Diena turėtų būti gana buitiška. Daugiau laiko skirsite pamąstymams, įvertinimams, pasiskaitymams. Tik su artimiausiais žmonėmis galite būti visiškai atviri, tačiau būtinas geranoriškumas.

Dvyniai Šiandieną būsite linkę vadovautis jausmais, veržtis į tai, kas malonu ir gražu. Pravartu lavinti kūrybinius sugebėjimus, prisiminti primirštus užsiėmimus. Tiems, kuriems meilė šildo širdį, nereikės sukti galvos, iš kur pasisemti energijos.

Vėžys Kad ir be didelio noro ar svajodami apie malonesnius užsiėmimus, vis dėlto pareigingai vykdysite tai, kas darbe būtina bei užsibrėžta. Tam raginsite ir kitus. Jeigu nenorite nieko užgauti, tai venkite kritikuoti ir kaltinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami ir pavydūs. Jūsų troškimas mylėti, užvaldyti gali įgauti egoistiško jausmingumo pobūdį. Gali kilti įtarimų dėl mylimo žmogaus elgesio motyvų. Visgi viskas turėtų pakrypti į gerą.

REKLAMA

Mergelė Stengsitės išspręsti verslo ar partnerystės santykių dilemą. Galite patirti gundymus meile arba pinigais. Pasitelkite kantrybę: neapgalvoti sprendimai retai kada būna teisingi.

Svarstyklės Galima intriguojama žinia iš toli arba įtakingo asmens įvertinimas, atviras asistavimas. Traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Jeigu norite dėl kažko teisingai apsispręsti, leiskite tarti savo žodį ir antrajai pusei, išgirskite kitą nuomonę.

Skorpionas Pajusite didelę atsakomybę už neseniai prisiimtus įsipareigojimus, duotus pažadus, ir tai šiek tiek slėgs. Galite gauti lauktą žinią arba kompetentingas asmuo suteiks informacijos apie dominantį reikalą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Svarbu užbaigti skubius reikalus, derybas ir pan. Jeigu dėl kažko jau seniai tariatės, kalbatės su kitais žmonėmis ir nepriimate galutinio sprendimo, pravartu tai pagaliau padaryti.

Ožiaragis Gana sentimentali diena. Turbūt atrodysite jautresni nei paprastai, sunkiai priimsite kritiką. Tačiau kitus galite nustebinti savo intuicija, kūrybingumu. Patartina ramybė, įsiklausymas į vidinį balsą, sąžinę.

Vandenis Daug emocijų, bet ne mažiau ir veiksmo. Beveik visus darbus nuveiksite iš pirmo impulso, be atsikvėpimo. Regis, puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su menu, grožio paslaugomis.

Žuvys Jausite didelį norą pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, komercija, statybomis, remontu, ieškoti naujų pajamų šaltinių, tvarkyti bet kokius materialinius, piniginius reikalus. Prieš naujoves kai ką pravartu užbaigti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų