REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Mariah Carey (tv3.lt fotomontažas)

Skandalingoji dainininkė Mariah Carey savo gerbėjus visuomet domino ne tik dėl kūrybos, bet ir dėl figūros pokyčių.

36

Skandalingoji dainininkė Mariah Carey savo gerbėjus visuomet domino ne tik dėl kūrybos, bet ir dėl figūros pokyčių.

REKLAMA

Daugybę metų savo nuotraukoms naudojusi fotošopo programėles, pagaliau išties gali džiaugtis liekna figūra. Vis dėlto tai – ne alinančių dietų ir sporto rezultatas.

Dar praėjusiais metais sklido gandai, jog dainininkė suliesėjo pasinaudojusi skrandžio žiedu. „Mariah visuomet žavėjo savo apvaliomis ir itin moteriškomis formomis, tačiau praėję metai jai nebuvo lengvi.

Ji ėmė suprasti, kad jai tampa sunkiau judėti, šokti, o ir kritikos ji sulaukdavo daug daugiau“, – sakė artimas jos šaltinis.

Nematyda prasmės daugiau laikytis dietų, nors mėgsta įvairų ir skanų maistą bei alkoholinius gėrimus, dainininkė nusprendė imtis kitokių, ilgalaikius rezultatus atnešančių veiksmų. Skrandžio žiedas jai šiuo atveju tiko puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš niekuomet nesisveriu. Žmonės galvoja, kad aš melagė, tačiau tai – tiesa. Esu stambių kaulų, aukšta, taigi visuomet sveriu daugiau. Visuomet savo figūrą tikrindavau pagal tai, ar vis dar įtelpu į to pačio dydžio sukneles. O tada spręsdavau, ar man patinka, kaip atrodau“, – dar anksčiau apie savo figūrą yra sakiusi ji.

REKLAMA

Ryžtis skrandžio žiedo operacijai M. Carey paskatino jos buvęs bilijonierius mylimasis. Vyras šią operaciją buvo pasidaręs ir pats, o jos rezultatais buvo labai patenkintas.

„Kiekvieną dieną pusantros valandos sportuoju, taip pat, žinoma, padeda ir skrandžio žiedas. Anksčiau suvalgydavau didžiulę maisto porciją ir vis tiek jausdavausi alkana, o dabar mano skrandis smegenims siunčia visai kitokią žinutę: „Esu soti. Argi ne puiku?“, – pokyčiais dalijosi ji.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų