REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Grįžus vyrui iš kalėjimo pradėjo byrėti jaunos moters gyvenimas. „TV Pagalbos“ studijoje apsilankiusi penkių vaikų mama Ramunė papasakojo apie nuolat patiriamą pragarą – vyro grasinimus, persekiojimą ir net patirtą smurtą.

 Grįžus vyrui iš kalėjimo pradėjo byrėti jaunos moters gyvenimas. „TV Pagalbos“ studijoje apsilankiusi penkių vaikų mama Ramunė papasakojo apie nuolat patiriamą pragarą – vyro grasinimus, persekiojimą ir net patirtą smurtą.

REKLAMA

„Prieš porą mėnesių mes susipykom, išvažiavau pas mamą nusiraminti. O kai grįžau, ji man iškvietė policiją ir dabar aš negaliu prie jos net prisiartinti. Padėkite man su Ramune pasikalbėti ir išsiaiškinti“, – meldė į „TV Pagalbos“ kreipęsis vyras.

Vaidas papasakojo, kad su Ramune susipažino prieš dvejus metus. „Taip jau nutiko, kad man teko keletui mėnesių išvykti į sanatoriją, o ji manęs laukė, lankė ten mane. Kai grįžau, santykiai sparčiai rutuliojosi ir netrukus Ramunė pastojo“, – pasakojo Vaidas.

Vyras neslėpė – ne viskas jų poroje buvo gerai, mat jis ne visada gebėdavo sutramdyti savo ūmų būdą. „Aš kartais supykdavau, apsižodžiuodavome, bet susitaikydavome. Pati Ramunė mane vis išvesdavo iš kantrybės. Iki šiol aš nesuprantu, kas kartais jai užeidavo. Viskas dar labiau pablogėjo gimus vaikui“, – kalbėjo Vaidas.

REKLAMA
REKLAMA

Namuose siautėjo be priežasties

Ramunė papasakojo ir savąją santykių su Vaidu versiją. Pasak jo, vyras dažnai namuose siautėdavo be jokios priežasties. „Jis mane kontroliuodavo, neleido turėti draugų. Negalėdavau net išeiti į miestą, nes vis Vaidui vaidendavosi, kad aš neištikima“, – pasakojo moteris.

REKLAMA

Anot Ramunės, Vaido rustybę ji užsitraukė, nes šiam esant kalėjime ji neatsiliepdavo į jo sakmbučius ir ignoravo. Grįžęs iš kalėjimo jis pareiškė, kad moters gyvenimą už tai pavers pragaru.

„Manau, kad moteris turi žinoti namų taisykles. Nenoriu Ramunės paleisti iš savo gyvenimo, nes noriu būti kartu. Dėsiu pastangas, kad su Ramune būtume drauge“, – teigė Vaidas. Jis sutinka, kad grįžęs iš įkalinimo įstaigos tapo dirglesnis bei nusprendė griežčiau elgtis su savo moterimi.

Pasak Ramunės, tą lemtingą vakarą Vaidas grįžo namo iš mamos įsiutęs. Ir dar labiau supyko pamatęs, kad namuose kavą ji geria ne viena, o su kaimyne. „Jis ėmė rėkti, mane stumdyti ir tada trenkė. Iškvietėm policiją ir jį išvežė“, – prisiminė Ramunė.

REKLAMA
REKLAMA

Moters kantrybės taurę perpildė Vaido bandymas šią smaugti.

„Ekspertizę kai darė medikas įrodė, kad buvo pažeista trachėja. Aš negalėjau savaitę nei normaliai pavalgyti, nei atsikosėti, aš springčiojau kaip šuniukas“, – atviravo daugiavaikė motina.

Dėl tokio poelgio vyrui buvo uždrausta artintis prie Ramunės ir vaikų. Moterį dar labiau išgąsdino pareigūnų žodžiai. Jų teigimu, vyras teistas penkiolika kartų ir yra pripažintas recidyvistu. „Bijau jo, nes jis visur mane persekioja“.

Ar pavyks Vaidui susitaikyti su Ramune? Dramatiškos istorijos atomazga – šiandien 16.30 val. laidoje „TV pagalba“ per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų