REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Irenos Starošaitės studijos atidarymas

Praėjusį penktadienį dainininkė Irena Starošaitė išpildė ilgametę savo svajonę – sostinėje atidarė šokių studiją, kurioje ves užsiėmimus visoms norinčioms geriau išmokti valdyti savo kūną.

16

Praėjusį penktadienį dainininkė Irena Starošaitė išpildė ilgametę savo svajonę – sostinėje atidarė šokių studiją, kurioje ves užsiėmimus visoms norinčioms geriau išmokti valdyti savo kūną.

REKLAMA

Pati dainininkė linijinius šokius šoka jau virš 4 metų bei aktyviai dalyvauja varžybose. Naujienų portalu tv3.lt ji pasakojo, kad savo studijoje ves pamokas du kartus per savaitę. Vienos pamokos trukmė – pusantros valandos. „Nusprendžiau vėl šį reikalą pajudinti ir studiją atidaryti oficialiai, surinkti kelias grupes. Kuo daugiau aš šoku, tuo geriau jaučiuosi“, – atskleidė ji.

Šokių „ligai“ pasidavė ir I. Starošaitės artimieji, pavyzdžiui, Ž. Žvagulio sūnaus Ryčio sužadėtinė. „Šokti jau atėjo Laura, Žilvino sesuo šoka kitoje grupėje, o Ineta vis padeda, bet dėl šokių – nežinau, nes pati moka gerai judėti. Ir mano sūnėno žmona dalyvauja, kartu važiuoja į varžybas ir Lietuvoje, ir užsienyje“, – džiaugėsi ji. Moteris prabilo ir apie tam tikrą tradiciją: „Smagiausias dalykas, kad per šeimos šventes galiausiai mes pastumiame stalus į šoną ir pradedame šokti. Muziką turime visada su savimi – tai ne problema. Ir taip buvo jau ne kartą – tai pasidarė įprasta.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar jos vyras dainininkas Žilvinas Žvagulis dabar nesijaudina pakviesti jos šokiui, I. Starošaitė šysosi: „Nepasakyčiau, kad esu profesionali šokėja – manau, kad taip galima vadinti žmones, kurie kasdien lieja prakaitą tai darydami. Mūsų šokiai daugiau megėjiški. Mano profesionalumas galbūt nebent tame, kad greičiau suvokiu kaip daryti žingsnius, juos greičiau įsimenu, galiu pamokinti kitus. Aišku, tas lygis visuomet gerėja, nes ir varžybinis lygis tapo aukštesnis.“

REKLAMA

Pati dainininkė atrodo puikiai, mat yra tikra aktyvaus laisvalaikio mylėtoja – ne tik šoka kelis kartus per savaitę, bet kartu su šeima dar ir žaidžia padelį. Vis dėlto paklausta, ar šokiai padeda ir kūno linkiams, ji teigė, kad didžiausi pokyčiai įvyksta prieš svarbiausius renginius. „Tai geras būdas būti stangriai, valdyti savo kūną, atsipalaiduoti ir negalvoti apie tuos kilogramus. Mes liesėjame labiau prieš varžybas – tada šokame rimtesnius šokius ir kilogramai tirpsta savaime“, – pasakojo ji.

Starošaitė pasakojo, kad prieš tokias varžybas dauguma moterų itin stengiasi, rūpinasi savo išvaizda. „Tai viena iš progų, kada moterys iš tiesų gali pasipuošti. Reikia suknelės kiekvienam šokiui, o per varžybas jų šokami net 6. Patikėkime manimi: ten visos blizga, plazda. Joms tai – tikrų tikriausia šventė. Moterys daug išgyvena, jaučia adrenaliną“, – dėstė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji pranešė ir džiugią naujieną: „Esame buvusios europiniuose čempionatuose, Italijoje ir kitur, kur Lietuva gauna labai geras vietas. Ir tada visa salė skamba nuo skandavimo „Lietuva“, iškeliama vėliava. Pasaulyje jau visi žino, kai atvažiuoja Lietuva.“

Artimiausios varžybos I. Starošaitės laukia vasaros pradžioje, Palangoje. „Prieš jas nebesijaudinu – scena mane sugadino ir jaudintis aš nebemoku“, – juokėsi ji.

Naujienų portalui tv3.lt dainininkė pasakojo, kad birželio 9 d. Palangoje įvyks linijinių šokių renginys „Draugystės tiltas“. Tuomet visos Lietuvos šokių klubai suvažiuoja į Basanavičiaus gatvę Palangoje.

I. Starošaitė pasakojo, kad čia dalyvauja virš pusantro tūkstančio šokėjų, koncertuoja tokie žinomi scenos veidai kaip Rytis Cicinas, grupė „Patruliai“. Anksčiau čia pasirodžiusi dar kaip dainininkė yra ir pati Irena bei jos vyras Žilvinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų