• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norisi pagaminti kažką greito ir paprasto? Išbandykite šį nostalgija dvelkiantį guliašo receptą, kuriuo su skaitytojais dalinasi „Skanus gyvenimas“ autoriai.

Norisi pagaminti kažką greito ir paprasto? Išbandykite šį nostalgija dvelkiantį guliašo receptą, kuriuo su skaitytojais dalinasi „Skanus gyvenimas“ autoriai.

REKLAMA

Guliašui reikės: 800 g kiaulienos, 2 morkų, 2 svogūnų, raugintų agurkų, grietinės, prieskonių, garstyčių, pomidorų padažo. 

Gaminimas:

1. Kiaulieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.

2. Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpilti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi, sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa.

3. Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių. Įmaišyti šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supilti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti.

4. Agurkėlį sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų