REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Karalienė Elizabeth (nuotr. SCANPIX)

Anglijos Karalienė Elžbieta II yra tikras etiketo, orumo ir elegancijos pavyzdys.

24

Anglijos Karalienė Elžbieta II yra tikras etiketo, orumo ir elegancijos pavyzdys.

REKLAMA

Deja, šį įvaizdį sugadino vienas iš Australijoje vykstančio realybės šou „I‘m A Celebrity... Get Me Out Of Here“ dalyvis Paulas Burrellas, papasakojęs išties linksmą istoriją apie tai, kaip kartą jos didenybė buvo apkaltinta nemandagiu elgesiu.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl to kaltas karietą traukęs arklys, vos nesugadinęs malonaus princo Phillipo, karalienės ir Bahreino sultono pasivažinėjimo.

REKLAMA

„Tik įsivaizduokite. Žmonės gieda šalies himną, šalia manęs sėdi karalienė ir princas Phillipas“, - pasakojimą pradeda Paulas.

Kartu su Elžbieta sėdėjo sultonas, kuris maloniai bendravo su karališkosios šeimos atstovais.

Patyręs pasakotojas Paulas, istorijos besiklausančius nustebina atskleidęs, jog tada iš priekyje stovinčių arklių atėjo didelis oro gūsis. Arkliai išleido tokį nemalonų kvapą, jog jis prasiskverbė į karietos vidų ir nutildė joje sėdėjusius žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Karalienė ir jos vyras princas Phillipas sunerimo. Juk pas juos svečiavosi toks garbingas asmuo.

„Karalienė palinko prie princo ir pasiteiravo jo, ar ši turėtų ką nors dėl to pasakyti. Nė kiek nedvejojęs, princas palinksėjo galva“, - prisiminimais dalinosi buvęs princesės Dianos vyresnysis liokajus Paulas. „Ji palinko į priekį, palietė sultono kelį ir atsiprašė už šį išties nemalonų garsą. Atsakydamas, garbingas svečias taip pat pasilenkė link karalienės, uždėjo ranką ant jos kelio ir ištarė „Nieko tokio, jūsų didenybe. Aš pamaniau, jog taip pasielgė vienas iš arklių.“

Realybės šou dalyviai, negalėdami sulaikyti ašarų, ėmė garsiai juoktis. Tikima, jog Paulas dar ne kartą savo kolegas nustebins panašiomis istorijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų