• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
26

Sausio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Kol kas gali tekti atsisakyti savo planų, nusileisti partnerių ar vadovybės sąlygoms. Šiuo metu delsti, taikytis prie kitų bus palankiau nei veltis į atvirą kovą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Skubėjimas tik pablogins esamą padėtį. Nurimkite, ir reikalai pajudės geresne linkme. Galimi rūpesčiai dėl vaikų.

REKLAMA

Dvyniai

Ne viskas vyks taip greit, kaip jums norėtųsi. Tikėtini tam tikri nuostoliai kelyje ir veikloje, tad pasiruoškite nesmagioms staigmenoms.

Vėžys

Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, galimi netikėti automobilio ar darbo technikos gedimai.

Liūtas

Viskas negali būti gerai, tad daug nenorėkite. Taupykite jėgas, laiką, pinigus ir saugokite gerus santykius su vadovu bei mylimu asmeniu.

Mergelė

Siekite blaiviau vertinti situaciją, tačiau nebus geras laikas rimtiems sprendimams priimti. Nepalankūs sandoriai, ypač su užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Galimi netikėti išbandymai, beje, jie ilgai netruks. Nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi: jūs turite likti aukštumoje.

Skorpionas

Nenuliūskite, jei kas nors iš karto nepavyks, pernelyg neplanuokite savo veiksmų: dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių jums teks persigalvoti, ko nors atsisakyti. Nesitarkite su draugais svarbiu reikalu, nes galite būti suklaidinti.

Šaulys

Gana nesmagus metas, kai suyra planai, atsiranda nesuvokiamų ir neįveikiamų kliūčių. Itin atidūs būkite dirbdami: padarytos klaidos gali tapti nuostolių, išsiskyrimo priežastimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Diena gali tapti fatališkai nesėkminga, ypač jei skubėsite ar turėsite neatidėliotinų reikalų. Svarbų pokalbį su vadovu, artimu žmogumi, savo vaiku, mama geriau atidėti.

Vandenis

Nenorėkite visko suprasti: galite susidurti su keistu, nebūdingu jums pažįstamų žmonių elgesiu. Nesitikėkite, kad jus visi teisingai supras ir įvertins.

Žuvys

Finansiniai suvaržymai, piniginių, turto reikalų vilkinimas neišvengiami. Vargu ar šiandien jums pavyks rasti tinkamą išeitį. Pernelyg nesidžiaukite dėl gautų pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų