REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
„M.A.M.A 2017“ apdovanojimų ceremonija. Šventės svečiai (nuotr. Eimanto Genio)

Penktadienį TV3 televizija žiūrovus kviečia įspūdingam vakarui. Tiesiogiai transliuojamas didžiausias metų muzikos renginys M.A.M.A 2017.

27

Penktadienį TV3 televizija žiūrovus kviečia įspūdingam vakarui. Tiesiogiai transliuojamas didžiausias metų muzikos renginys M.A.M.A 2017.

REKLAMA

Į vieną didžiausių muzikos renginių susirinko gausus būrys žinomų pramogų pasaulio atstovų. Vieni pirmųjų raudonuoju kilimu žengė Daina ir Antanas Bosai, Violeta ir Vilius Tarasovai, atlikėja Eglė Jakštytė-ELEY, Indrė Stonkuvienė, Natalija Bunkė su savo širdies draugu ir daugelis kitų gerai žinomų veidų.

 

Tarp jų taip pat buvo ir merginų tarpe itin populiarus „trečiuoju radistu“ vadinamas Ignas Lelys. Jam į parankę įsikibusi šalia žingsniavo ne mylimoji ar draugė, tačiau – jo mama. Pasak žinomo vaikino, su mamos ir sūnaus ryšys yra labai artimas, dėl to šį vakarą šalia jo žingsniavo ne kas kitas, o ji: „Kadangi mano širdis dabar laisva, tad geriausia mergina, kuri gali būti visame pasaulyje, kuri niekuomet nedings ir bus šalia, yra mano mama“, - teigė jaunuolis.

Itin artimą ryšį su sūnumi turinti Igno mama teigė, kad, nors jos sūnaus širdis ir šiuo metu yra laisva, ji niekuomet neprieštaravo jo draugystėms su merginomis: „Aš niekada nepavydėjau ir nepavydėsiu antrajai pusei savo sūnaus“, - sakė labai jaunatviškai atrodanti Igno mama.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto norinčių ir siūlančių savo draugystę merginų žinučių žymus vaikinas sulaukia išties daug. Nors Ignas merginų tarpe yra labai populiarus, tačiau vienos išrinktosios socialiniuose tinkuose neieško: „Rašančių yra, ir daug. Aš, žinoma, joms visoms atrašau, papasakoju, ką veikiu... Tačiau, jei mergina protinga, ji tikrai nerašys pirma per socialinius tinklus“, - šyptelėjo jaunuolis.

REKLAMA

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų