REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valymo ekspertė Melissa Maker papasakojo apie priemones ir produktus, kurių reikės norint greitai ir veiksmingai išvalyti unitazą.

Valymo ekspertė Melissa Maker papasakojo apie priemones ir produktus, kurių reikės norint greitai ir veiksmingai išvalyti unitazą.

REKLAMA

Jums reikės:

• Guminių pirštinių • Dantų šepetėlio, geriausia, kad jis būtų senas • Universalaus valiklio. Jį pasigaminti galima ir patiems. Sumaišykite 30 ml indų valiklio su 180 ml vandens. • Unitazo valiklio • Popierinių rankšluosčių arba drėgnų servetėlių • Unitazo šepečio

Pats metas kibti į darbą.

1. Visą unitazą, tiek iš išorės, tiek iš vidaus, išpurkškite universaliu valikliu. Juo padenkite visus įlinkius, kraštelius ir netgi sėdynę.

2. Unitazo vidų padenkite unitazo valikliu. Specialių antgalį užkiškite už unitazo krašto ir švelniai paspauskite butelį.

REKLAMA
REKLAMA

3. Popieriniu rankšluosčių nuvalykite unitazo sėdynę, dangtį, vandens baką. Pasiėmę naują popierinio rankšluosčio skiautę, imkite šveisti visus kraštelius, tarpelius ir įlinkius, vėl atsiplėšę naują popierinio rankšluosčio lapelį nublizginkite unitazo šonus. Taip pat nepamirškite išplauti aplink unitazą esančių grindų ir už jo esančios sienos. Tai galite padaryti drėgnomis servetėlėmis, grindų šepečiu ar drėgna šluoste.

REKLAMA

4. Dantų šepetuką papurkškite universaliu valikliu ir juo pašveiskite įsisenėjusius nešvarumus.

5. Į rankas paėmę unitazo šepetį pradėkite valyti unitazo vidaus kraštus. Elkitės švelniai, kad nebūtumėte aptaškyti. Po to eikite žemyn, kol pasieksite vandenį. Šepečiu išvalykite ir unitazo vidaus apačią, kurioje susikaupia itin daug nešvarumų.

6. Baigta. Laikydami unitazo šepetį jo viduje, nuleiskite vandenį. Vanduo nuplaus nuo šepečio nešvarumus, todėl jums neteks jo kišti po kranu. Nuvarvinkite šepetį jį padėję ant unitazo krašto. Per tą laiką išplaukite unitazo šepečio indelį. Juk ir jame kaupiasi bakterijos.

REKLAMA
REKLAMA

Juk nebuvo taip baisu, tiesa? Porcelianinio sosto priežiūra yra itin svarbi, todėl neapleiskite jo ir nepamirškite pasirūpinti unitazo švara.

Norite sužinoti, kaip išplauti visus vonios kambario valymo įrankius? 10 minučių palaikykite juos skystyje, pagamintame ir tokio pat kiekio vandens ir baliklio. Vėliau viską nuskalaukite vandeniu ir leiskite išdžiūti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų