• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį nuo ryto po policijos operacijos ieškotas ginkluotas Kristijonas Chadzevičius jau sulaikytas, praneša Lietuvos policija. 

Trečiadienį nuo ryto po policijos operacijos ieškotas ginkluotas Kristijonas Chadzevičius jau sulaikytas, praneša Lietuvos policija. 

REKLAMA

Joniškyje, viename gyvenamųjų namų, policijos pareigūnų apsuptas ir sulaikytas nuo ryto ieškotas 24 metų Kristijonas Chadzevičius. Sulaikomas jis nesipriešino.

Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas savo socialinio tinklo "Facebok" paskyroje paaiškino, kodėl buvo vykdoma vyrų sulaikymo operacija.

"Gavę informacijos, kad su organizuotu nusikalstamumu siejami nariai aiškinsis santykius, į tai įsikišo pareigūnai. Sulaikant įtariamuosius, vienas iš jų nukreipė ginklą į pareigūnus, pareigūnas panaudojo tarnybinį ginklą ir sužeidė įtariamąjį", - rašo L.Pernavas.

Prevencinio darbo posūkis

Joniškio mieste Šiaulių pareigūnai vykdė prevencines priemones, kurių metu buvo nustatytas įtartinas automobilis ir jame pastebėti keturi sėdintys asmenys. Privažiavus tikrinti minėto automobilio, iš jo iššoko keturi jaunuoliai ir ėmė bėgti į skirtingas puses.

REKLAMA
REKLAMA

Du iš jų – 27 metų Paulius Petronis ir 35 metų Artūras Riabovas – buvo sulaikyti iš karto, dar vienas sulaikytasis bėgdamas į pareigūnus nukreipė ginklą. Atsakydami į tai policininką pašovė 29-ių Jevegenijų Kravčiuką į ranką ir koją.

REKLAMA

Pasak Šiaulių policijos vado, pašautas sužeistasis dar bėgo apie 500 metrų, tada užsidarė patalpoje ir buvo sulaikytas tik pareigūnams į ją įsiveržus po nesėkmingų derybų. Stipriai kraujuojantis vyras buvo nuvežtas į Šiaulių ligoninę, jo sveikatai ir gyvybei pavojus negresia.

Šiuo metu Joniškio miestas yra užblokuotas, policija tikrina iš jo išvažiuojančius automobilius. Apie paieškas informuoti ir pasieniečiai bei Latvijos teisėsauga.

R. Sarapas teigia, kad visi keturi jaunuoliai yra siejami su organizuotu Šiaulių nusikalstamumu. Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Edvardas Šileris žurnalistams Vilniuje teigė, kad policija tikslingai stabdė automobilį, kuriame jie buvo, tačiau konkrečių detalių nepateikė.

Gyventojai, pastebėję įtartinus asmenis, prašomi skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų