• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei norite palepinti savo šeimą ir save gardžiais patiekalais, suskubkite pasinaudoti tinklaraštininkės Ingridos, kuri maisto receptais dalijasi feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“, pateikiamu receptu.

Jei norite palepinti savo šeimą ir save gardžiais patiekalais, suskubkite pasinaudoti tinklaraštininkės Ingridos, kuri maisto receptais dalijasi feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“, pateikiamu receptu.

REKLAMA

Šiandien ji siūlo pagaminti lengvai paruošiamus ir vaikystę primenančius virtinukus su mėsa. 

Jums reikės: 

100 ml šalto vandens, 3 stiklinių miltų, 2 kiaušinių, žiūpsnelio druskos. 

Įdarui:

500 gramų kiaulienos faršo, 50 ml vandens, 1 smulkiai pjaustyto svogūno, druskos, pipirų. 

Į šaltą vandenį sudėkite miltus ir kiaušinius, išminkykite tešlą. Iš tešlos išminkome vieno centimetro storio skrituliukus. Į mėsą sudedame visus produktus ir išminkome gerai faršą. Į iškočiotą tešlos skrituliuką įdedame paruoštą faršą ir kraštus užspaudžiame. 

Verdame pasūdytame vandenyje virtinius tol, kol iškils į paviršių. Verdame apie 8-10 minučių. Paskaniname keptais spirgiukais ir grietine. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų