• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
Sutikite legendinius naujuosius su TV3: geri filmai, muzika, horoskopai ir Vaigauskai (nuotr. Fotodiena.lt)

Paskutiniam šių metų savaitgaliui ir pirmajai 2018-ųjų dienai TV3 parengė smagią ir įdomią programą.

72

Paskutiniam šių metų savaitgaliui ir pirmajai 2018-ųjų dienai TV3 parengė smagią ir įdomią programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventinį savaitgalį pradės smagūs filmai vaikams ir visai šeimai šeštadienio dieną, o vakare, iš karto po žinių, Šeštadienio šeimos kino teatro rubrikoje – filmas „Ponas Bynas“. Iš karto po jo – Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio Dainiaus Adomaičio rekomenduojamas veiksmo filmas „Fenikso skrydis“: nelaimės ištikti patyrę pilotai išgyventi gali tik sukūrę naują lėktuvą. Arba visi veiks išvien kaip komanda, arba neišliks nė vienas.

REKLAMA

Sekmadienį paskutiniosios metų dienos rūpesčius praskaidrins ir visus vaikus džiugins linksmieji „Spąstai tėvams“, o po jų – „Ir velnias dėvi Prada“. Po žinių – legendinis „Vienas namuose. Šventinis apiplėšimas“.

Sutikti naujuosius kviečiame su Orestu ir Džilda Vaigauskais, žiūrovus linksmins ne tik patys Vaigauskai, bet ir daugybė jų svečių šventinėje programoje „Legendiniai 2018-ieji: ką žada žvaigždės“. Naglio Šulijos horoskopai visiems zodiako ženklams – kas jų laukia ateinančiais metais, taip pat šventinės dainos, pokalbiai ir legendinis Vaigauskų humoras – nuo 21.15 val. iki pat vidurnakčio per TV3. O iškart po naujųjų sutikimo kviesime pasilinksminti kartu su Marijumi Mikutavičiumi ir jo dainomis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą naujųjų metų rytą pasitikite su stebuklinguoju nuotykių filmu „Tiltas į Terabitiją“. Popiet pasakišką nuotaiką pratęs filmas visai šeimai „Princas ir kalvis“. Pirmasis 2018-ųjų vakaras bus ne tik muzikalus, bet ir azartiškas – nepraleiskite progos palaikyti savo mylimiausių muzikiniame šou „X Faktorius“. O po muzikinių kovų žiūrėkite kiek kitokias kovas dėl meilės ir gerų genų romantinėje komedijoje „Nepageidaujami genai“ su Jennifer Aniston ir Jasonu Batemanu.

Spalvingų ir įspūdingų naujųjų kartu su TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų