REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiame sezone kartu su Aurimu Jasilioniu prie „Vyčio“ vairo stojęs Romanas Brazdauskis – 1992-ųjų olimpinės bronzos savininkas. Tiesa, jo talentai krepšinio aikštele neapsiriboja. Šiuo metu treneriu dirbantis buvęs krepšininkas – didelis kulinarijos entuziastas.

Šiame sezone kartu su Aurimu Jasilioniu prie „Vyčio“ vairo stojęs Romanas Brazdauskis – 1992-ųjų olimpinės bronzos savininkas. Tiesa, jo talentai krepšinio aikštele neapsiriboja. Šiuo metu treneriu dirbantis buvęs krepšininkas – didelis kulinarijos entuziastas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie tėčio talentą filmuojant vieną siužetų apie Lietuvos krepšinio sirgalių komandą „Vytis“ užsiminė jo sūnus Lukas, palikęs „Vyčio“ ekipą. Tuomet krepšininkai vienas kitam gamino LDK didikų patiekalus, o šįsyk savo jėgas desertų srityje išbandė ir R. Brazdauskis.

REKLAMA

„Gaminu troškinius, vasarą mėgstu gaminti lauke, turiu didžiulį ant ugnies kaitinamą puodą, turiu didžiulį grilį su keturiomis ugnimis. Mano firminis patiekalas – plovas. Kaskart jis būna truputį kitoks, bet 99 procentai žmonių jį giria ir kartoja po kelis kartus. Kepu ir pyragus – tokius, kuriuos greičiau galima padaryti: obuolių tradicinį, visokiausius su varške“, – kalbėjo treneris.

Jam cukrainėje „Laimė“ teko užduotis pagaminti tortą. Kaip su šia užduotimi dorojosi treneris Romanas ir kokius ketureilius prieš rungtynes jam siunčia Kretingoje gyvenantis tėvas – šios savaitės siužete apie Lietuvos krepšinio sirgalių komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų