• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Brittany Williams (nuotr. Instagram)

Moteris, itin panaši į garsiąją atlikėją Beyonce, papasakojo apie tai, kaip dažnai ji pop dievaitės gerbėjų yra sustabdoma tiesiog gatvėje.

41

Moteris, itin panaši į garsiąją atlikėją Beyonce, papasakojo apie tai, kaip dažnai ji pop dievaitės gerbėjų yra sustabdoma tiesiog gatvėje.

REKLAMA

Mičigane, JAV gyvenanti Brittany Williams jau įprato būti fotografuojama praeivių. Tačiau jai tenka susidurti ir su šiek tiek aršesniais gerbėjais. Moteris turėjo automobiliu bėgti nuo gerbėjų grupelės, kuri beprotiškai norėjo įsiamžinti su Beyonce antrininke.

Nepaisant įstabaus grožio, Brittany teigė nenorinti įsikūnyti ar kitaip parodijuoti garsios atlikėjos bei pridūrė, kad šie panašumai yra tik atsitiktiniai.

„Mane kasdien užkalbina žmonės. Nesvarbu, ar būčiau lėktuve, oro uoste ar dalyvaučiau kokiame nors renginyje, mane fotografuos, seks iš paskos ir netgi be mano sutikimo krės prieš mane nutaikytus pokštus. Kartą grupelė moterų mane ir mano draugę vijosi automobiliu ir dainavo „Single Ladies“, po to aukštakulnių kulnais daužė draugės automobilį, kol mes atidarėme langą ir jos su manimi nusifotografavo. Didžioji dauguma žmonių yra be galo draugiški. Viskas, ko jie nori, tai nuotrauka, be to, jie priduria, jog atrodau kaip jauna Beyonce“, - sakė Brittany.

Gamybos planuotoja atskleidė, kad pirmą kartą ji su garsiąja scenos primadona sulyginta dar kai Beyonce dainavo grupėje „Destiny Child“. Anksčiau toks dėmesys ir tapatinimas ją šiek tiek trikdė, tačiau ilgainiui ji prie to priprato.

REKLAMA
REKLAMA

Į Beyonce Brittany panaši ne tik iš išvaizdos.

„Abi mes kilusios iš pietų. Mano ir jos tėvai galėtų būti giminaičiais“, - teigė ji. „Ji dainuoja, kuria ir šoka. Aš taip pat esu apdovanota tokiais pat talentas. Mudvi esame stiprios, dominuojančios, bebaimės ir Dievą mylinčios moterys. Džiaukimės turėdami tokią grakštumu, ištikimybe, talentu ir vertės etika pasižyminčią moterį. Ji yra pavyzdys to, ko turėtų siekti visi vyrai ir kokiomis turėtų tapti visos moterys.“

REKLAMA

Nors Beyonce turi nesuskaičiuojamą kiekį stilistų, kasdien besirūpinančių jos išvaizda, Brittany, kai kalba pasisuka apie kosmetiką, save apibūdina kaip minimalistę. Ji pridūrė, kad brangiausias jos daiktas yra jos priauginami plaukai.

„Esu minimalistė. Mano makiažas labai paprastas. Daugiau pasidažau tik savaitgaliais. Tačiau ir tuomet tik išryškinu savo skruostikaulius ir nosį. Riebią veido odą paslepiu po pudra, tačiau tai nėra mano kasdienės rutinos. Plaukus perskiriu per vidurį ar ant šono, kartais susirišu į kuodą arba paslepiu po kepure. Retkarčiais įsisegu priauginamus plaukus, kurie kainuoja panašiai tiek, kiek žmogus galėtų išleisti vizito kirpykloje metu“, - tęsė Brittany. „Esu kieta, stilinga, protinga ir linksma mergina, kuri turi viziją, pasitiki savimi ir siekia savo tikslų. Tikiu, jog Dievas mano vizijas pavers realybe. Jis mane ir taip jau apdovanojo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų