• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
12

Spalio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Kad ir kokie rūpesčiai jus kamuotų, pasistenkite išlikti geros nuotaikos ir negadinti jos kitiems. Panašu, kad jums pavyks pastūmėti pirmyn reikalus, užsakyti internetu norimą prekę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nusimato netikėti kontaktai, pasiūlymai. Galbūt užmegsite įdomių internetinių pažinčių, susižavėsite ar įsimylėsite, leisitės į romantišką kelionę arba ją planuosite.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandieną daug galvosite apie nuo kitų slepiamas savo problemas bei viltis. Tai gali būti susiję su sveikata arba uždarbiu. Kas tai bebūtų, norėsis, kad ir toliau liktų paslaptyje. Dėl to būsite linkę netgi kažką paaukoti.

Vėžys

Per pažįstamus asmenis galite sulaukti įdomių pasiūlymų arba patys siūlysite naujoves ir skatinsite joms kitus. Daug dėmesio teiksite draugystės, meilės santykiams, flirtams. Galite išgirsti meilės prisipažinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Derėtų nuodugniai apsvarstyti turtinius reikalus, be išankstinio nusistatymo, godumo, suvokiant, kad kiek gauni, tiek kažkokia forma ir atiduodi. Ir atvirkščiai. Stenkitės suteikti džiaugsmo kitiems žmonėms, vaikams.

Mergelė

Šiandien bus lengva ir įdomu bendrauti. Naujos pažintys gali atverti naujus horizontus. Kažkuo gali nustebinti artimas žmogus. Dėl netikėtos informacijos kai kurie planai, reikalai gali pakrypti į neplanuotą pusę.

Svarstyklės

Jums derėtų daugiau laiko praleisti su šeima. Galbūt kils pagunda išleisti nemažai pinigų tam, kad jūs patys ar jūsų aplinka taptų modernesnė. Regis, tai pasiteisins, net jei pasielgsite spontaniškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jausite naujų vėjų dvelksmą, romantišką polėkį. Poreikis mylėti, patirti naujus pojūčius, nuotykį galingai išaugs. Galite vykti į pasimatymą su internautu ar užsieniečiu.

Šaulys

Šiandien jums labiau parūps įvaizdis, tvarka, išorinis grožis. Tai gali pasireikšti visose srityse: namų, ūkio, darbo, stiliaus. Sieksite, kad būtų daugiau komforto. Galima maloni staigmena, geras netikėtas pasiūlymas.

Ožiaragis

Mintys suksis apie artimo žmogaus, partnerio situaciją ir elgesį. Iš pat ryto norėsis flirtuoti, žavėti aplinkinius. Neliksite nepastebėti, sulauksite komplimentų, o gal ir labai intriguojamų pasiūlymų, užuominų.

REKLAMA

Vandenis

Pravartu planuoti šeimos biudžetą, pagalvoti, kaip galima sumažinti išlaidas, ką daryti su investicijomis, skolomis. Artimas žmogus arba kolega gali pateikti naudingą pasiūlymą.

Žuvys

Produktyvi diena. Neapsiriksite, jei šiandien planuosite ateities tikslus, būsimus žingsnius. Tikėtina žinia ar pakvietimas, dėl kurio kils ūpas keisti įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų