• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
12

Spalio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Galite būti priversti rizikuoti priimant svarbų sprendimą. Nebijokite būti kategoriški, reiklūs, ypač jei reikalas susijęs su kūrybiniu projektu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jūs sukaupėte pakankamai jėgų, esate šauniai nusiteikę ir galite rasti geriausią sprendimą. Sutuoktinis, draugai jus parems, atsiras naujų sąjungininkų ir jūsų reikalai pajudės gera linkme.

REKLAMA

Dvyniai

Neskubėkite ko nors svarbaus spręsti ir veikti, verčiau atidėkite kitai dienai. Jei jums reikia sutvarkyti kokį konfidencialų reikalą, imkitės jo šiandien. Itin romantiškas vakaras: susitikite su mylimu žmogumi.

Vėžys

Labiau pasikliaukite savo galimybėmis: jūsų asmeninė įtaką įvykių eigai bus didelė. Galite pelnyti nemažą pripažinimą, šiandien verta pakovoti už svarbiausius tikslus ir save, savo principus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Netikėtai gali pasisekti išspręsti materialines, buities problemas. Tai puikus laikas ir dovanoms teikti, ypač tiems, kuriuos mylite. Jei ketinate įsigyti vertingą, brangų daiktą, baldą savo namams, ši diena puiki.

Mergelė

Šios dienos naujienos ir susitikimai jus nudžiugins, padės atgauti tikėjimą ateitimi. Gera proga greitai išspręsti komplikuotą problemą, kreiptis pagalbos į įtakingą draugą ar giminaitį. Pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau skubių reikalų.

Svarstyklės

Nieko nesiekite jėga, ruoškite dirvą būsimai veiklai. Beje, tai puiki diena taikytis su artimaisiais, puoselėti santuokinius jausmus. Vakaras itin palankus šeimos šventėms, susitikti su bičiuliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jei jums reikia rizikuoti, darykite tai dabar. Šią nuostabią dieną svajonės netikėtai išsipildo. Tai jūsų sėkmės metas ne tik darbo, bet ir meilės srityje. Tinkama proga susitikti su mylimu žmogumi ir aptarti bendrą ateitį.

Šaulys

Negaiškite laiko niekams ar įsisiūbavimui – imkitės kuo svarbesnių, rimtesnių darbų. Netikėtai gali užsimegzti romanas.

Ožiaragis

Jums pakaks objektyvumo bei įžvalgumo, taip pat sėkmės renkantis, su kuo pakeliui. Tai naudingų sąjungų, pelningų ir patikimų susitarimų diena.

Vandenis

Viskas geriau, nei manote. Galima rizikuoti. Šios dienos romantiškos pažintys perspektyvios. Gali atsinaujinti senas meilės ryšys.

Žuvys

Viena sėkmingiausių dienų šią savaitę, kai galima daug ką pasiekti. Itin palankios kelionės, kontaktai su užsieniečiais, viešnagės ir meilės pasimatymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų