REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Wayne‘as Rooney‘is su žmona (nuotr. Vida Press)

Coleen Rooney pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai jos vyras ir žinomas futbolininkas Wayne‘as Rooney‘is (31 m.) buvo pastebėtas meiliai besiglaustantis su kita moterimi ir išplitus šiai informacijai bei pasklidus kalboms apie skyrybas. Trijų vaikų mama, besilaukianti ir ketvirtosios atžalos, apsipirkinėdama Češyro mieste atrodė kasdieniškai, dėvėjo pilką džemperį su kapišonu, sportines tampres ir „Nike“ firmos batus.

20

Coleen Rooney pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai jos vyras ir žinomas futbolininkas Wayne‘as Rooney‘is (31 m.) buvo pastebėtas meiliai besiglaustantis su kita moterimi ir išplitus šiai informacijai bei pasklidus kalboms apie skyrybas. Trijų vaikų mama, besilaukianti ir ketvirtosios atžalos, apsipirkinėdama Češyro mieste atrodė kasdieniškai, dėvėjo pilką džemperį su kapišonu, sportines tampres ir „Nike“ firmos batus.

REKLAMA

Iš Ispanijos su vaikais grįžusi Coleen, šiuo metu gyvenanti savo tėvų namuose, kaip teigiama, šaukė ant vyro: „Dėl tavęs iš manęs juokiasi visas pasaulis. Kaip galėjai taip pasielgti, kai esu nėščia? Ar esi toks kvailas?“

Nepaisant moters kaltinimų vyrui, Wayne‘o teigimu, prie tokių jo siautėjimų iš dalies prisideda ir nepaliaujamos žmonos kelionės. Coleen spalį, kaip manoma, kartu su trimis savo vaikais ruošiasi savaitės trukmės poilsiui Dubajuje.

REKLAMA
REKLAMA

Ponia Rooney šiais metais jau buvo 10 kelionių, jos vyras kaltina moterį leidžiant per daug laiko atskirai nuo šeimos. Sakoma, kad Wayne‘as, norėdamas išsaugoti santuoką ir šeimą, prižadėjo pasikeisti.

REKLAMA

Šaltinis naujienų portalų „The Sun“ pasakojo, jog Wayne‘as visiškai atsisakys alkoholio, jei jo žmona Coleen sumažins atostogų užsienyje skaičių. Vien tik per šiuos metus moteris lankėsi Amsterdame, Madride, Maljorkoje, Ibizoje, Las Vease, Barbadose ir Portugalijoje.

„Jis prabilo apie jos nesuskaičiuojamas atostogas, o ji – apie vyro audringas naktis mieste su draugais ir moterimis. Coleen vis dar įsiutusi ant Wayne‘o ir jam grasina. Futbolininkas viliasi, kad ji nusiramins, prižadėjo nebesilinksminti klubuose ir baruose, jei jo žmona daugiau laiko praleis su juo. Kad viskas grįžtų į normalias vėžias, porai reikės priimti ne vieną kompromisą“, - sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Jei ne policija, pabaiga būtų kitokia

Lemtingas vakaras prasidėjo Wayne‘o susitikimu su pora draugų ir vakariene italų restorane „Piccolino“. Vėliau vyrai persikėlė į „Bubble Room“ barą, kuriame buvo iki 22 val., šoko ir dainavo su vietiniai žmonėmis.

Laura Simpson, moteris, kuri buvo užtikta su garsiuoju sportininku, teigė, jog ją su Wayne‘u supažindino vienas jo draugas. Išsliūkinęs pro galines duris, sportininkas jiedviem iškvietė taksi.

Iš Iralmo miesto, Didžiojo Mančesterio apygardos kilusi Laura Simpson sakė planavusi permiegoti su futbolininku, jei judviejų ankstyvomis penktadienio ryto valandomis nebūtų sustabdę policijos pareigūnai. Jie vairuotojui, kuriuo tuo metu buvo Wayne‘as ir kuris vairavo VW markės automobilį, priklausiusį panelei Simpson, skyrė baudą už transporto priemonės vairavimą neblaiviam ir šį mėnesį turės pasirodyti teisme. Pareigūnų dėmesį Wayne‘o vairuojamas automobilis patraukė dėl sugedusio galinio žibinto. Jei jis būtų tvarkingas, vairuotojas ir jo keleivė būtų išvengę akistatos su policija. Tuo metu jo besilaukianti žmona su kitais poros vaikais atostogavo užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak poros draugų, judviejų santuoka yra ant bedugnės krašto, tačiau „Everton“ futbolininkas atsisako nusimauti savo vestuvinį žiedą. Apie tai, ar savąjį vis dar nešioja Coleen, informacijos nėra.

Coleen paneigė teiginius, jog savo vyrui ji nori suteikti antrą šansą po to, kai juodu visą savaitgalį pokalbiais bandė išsaugoti 9 metus trunkančią santuoką. Ir anksčiau judviejų vedybiniam gyvenimui buvo iškilusi grėsmė. Prieš kelis metus spauda įamžino vyrą besinaudojant prostitučių paslaugomis, tačiau tuo metu Coleen liko su sutuoktiniu, jį palaikė.

Socialiniame tinkle „Twitter“ moteris rašė: „Norėčiau susitikti su visai tais mane neva pažįstančiais draugais.“

REKLAMA

Pranešama, kad Coleen savo draugams pasakojo, jog ji ir vyras, nuo pat tada, kai buvo paaugliai, patyrė ir šilto, ir šalto, tačiau visais įmanomais būdais, dėl vaikų ir dar negimusio kūdikio, moteris siekia išsaugoti šeimą.

Kaip teigiama, kol pora Češyre esančiuose judviejų 6,5 mln. eurų vertės namuose sprendžia santuokos likimą, Coleen nenešioja savo 272. tūkst. eurų vertės vestuvinio ir sužadėtuvių, kuris kainuoja maždaug 217 tūkst. eurų, žiedų.

„Po ilgų diskusijų su draugais ir šeimos nariais, moteris prasitarė nenorinti, jog judviejų santuoka iširtų ir norinti tikėti, kad Wayne‘as ir Laura Simpson, apart meilių žvilgsnių, nieko daugiau nedarė. Ji yra 3 vaikų mama, o ketvirtasis pasaulį išvysti turėtų jau kitais metais, tad labai svarbu išsaugoti šeimą. Wayne‘as pripažįsta padaręs klaidų, tačiau po ilgų ginčų ir pokalbių kambarį juodu visuomet palieka susipykę“, - pasakojo šaltinis.

REKLAMA

Nori būti išlaikoma turtingų vyrų

Sužinojusi apie Wayne‘o linksmybes su svetimomis merginomis, Coleen pasibaisėjo tokiu vyro elgesiu. Sulaukusi neskoningų kaltinimų iš pačios vakarėlių merginos, moteriai trūko kantrybė. Kaip teigė šeimai artimas asmuo, Coleen pasirodymas viešumoje be žiedų Wayne‘ui siunčia aiškią žinutę. Jau gana. Šįkart vyro elgesys peržengė visas ribas.

„Coleen kątik persikėlė gyventi į savo namus, tačiau vis dar yra pasimetusi ir netiki Wayne‘o pasakojimu. Ji vis kartoja vyrui, kiek kartų jis ją išdavė“, - portalui „The Sun“ sakė poros draugas.

Panelė Simpson, kuri pati viena augina šešerių dukrelę Lola, sakė tikinti, jog Coleen turėtų atleisti „Everton“ klubo futbolininkui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Suprantu jos pyktį už tai, kad buvo prigautas policijos pareigūnų. Tai buvo kvaila ir jis neturėjo sėsti už mano automobilio vairo, bet atrodė blaivesnis nei aš. Ji negali jo kaltinti dėl to, jog laiką leido su manimi, nes tarp mudviejų nieko neįvyko, nors, jei nebūtume sutikę policijos tikrai būtume permiegoję. Mudu tik nekaltai pasilinksminome“, - sakė Laura. „Buvo tik pora bučinių ir apsikabinimų, nieko daugiau. Mane užvaldė emocijos. Nei aš, nei jis tuomet apie Wayne‘o žmoną negalvojome. Suprantu, jog situacija atrodo prastai.“

Laura Simpson, metusi darbą biure, buvo pastebėta išeinanti iš naujos Mačesteryje esančios jos darbovietės. Moteris užima pardavimų vadybininkės pareigas nekilnojamojo turto plėtojimo įmonėje.

REKLAMA

Moteris pridūrė, kad socialiniame tinkle jos draugu norėjo tapti ir anketą peržiūrėti neatpažįstamas žmogus. Jos draugų nuomone, tai galėjo būti pati Coleen.

„Mano anketą ir nuotraukas „Instagram“ platformoje peržiūrėti norėjo nepažįstamas asmuo. Žmonės sako, jog tai galėjo būti Wayne‘o žmona. Suprantu jos smalsumą, susidomėjimą manimi, bet nenoriu, kad ji mane tikrintų‘, - sakė Laura. Portalas „MailOnline“ atskleidė, jog Laura Simpson yra internetinės svetainės „Seeking Arrangement“, kurioje merginos skelbiasi norinčios būti turtingų vyrų išlaikytinėmis, narė. Savo anketoje moteris rašo esanti šiek tiek lėlė, tačiau visada turinti laiko linksmybėms, mėgstanti prabangų gyvenimo būdą ir atostogas tolimuose pasaulio kampeliuose. Vieną vaikelį auginanti mama pridūrė, kad per mėnesį norėtų gauti 6,5 tūkst. eurų, tačiau yra linkusi derėtis ir visuomet pasiryžusi keliauti.

REKLAMA

Biuro darbuotoja taip pat yra siuntusi žinutes Holyvudo aktoriams, tarp kurių ir „Liežuvautojos“ žvaigždė Edas Westwickas, prašydama jų nueiti į pasimatymus, o realybės šou „Celebrity Big Brother“ žvaigždei Kirkui Norcrossui siuntė pranešimus, maldaudama būti jos vaikinu, tačiau jam neatsakius nei į vieną, Laura išvadino jį neišauklėtu vyru.

Didžiuojasi savo išvaizda

Laura Simpson neigia bandžiusi „nukabinti“ garsųjį futbolininką: „Jis žengė pirmąjį žingsnį, siekė manęs ir linksmybių, kol jo žmona ilsėjosi užsienyje. Nepadariau nieko blogo. Esu laisva ir taip pat turiu poreikių.“

Išvaizda besirūpinanti Laura giriasi savo 32E dydžio krūtine, netikrais priauginamais plaukais ir blakstienomis, pinigus leidžia įvairioms botokso injekcijoms, lūpų užpildams, o viešumoje niekada nepasirodo nepasidažiusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dieną normaliai galiu pradėti tik tuomet, kai esu pasidariusi makiažą ir susitvarkiusi plaukus“, - sakė ir pridūrė, jog pasirodžius istorijoms, ji sulaukia kaip niekad daug žinučių ir skambučių iš draugų, savo dukters vyro, su kuriuo ji jau seniai nebegyvena, ir Ispanijoje gyvenančių tėvų.

„Kai apie tai sužinos mano mama, ji mane nužudys. Nedrįstu pakelti ragelio, kai ji skambina“, - teigė moteris. „Aplink buvo daug žmonių ir alkoholio. Mane užkalbino Wayne‘as, mudu pradėjome juokauti, jis grožėjosi mano krūtine ir teigė norintis ją paliesti. Esu laisva mergina ir man neuždrausta šiek tiek pasilinksminti. Nesu santuokų ardytoja. Mudu tik linksminomės, be to, kaip jau sakiau, gėrėme alkoholinius gėrimus.

REKLAMA

Pasibučiavome, apsikabinome, pajuokavome, o prieš užsidarant barui, prie manęs priėjęs vienas jo draugas sakė, jog aš kritau Wayne‘ui į akį ir jis nori mane kažkur nusivežti. Sutikau jį lauke belaukiant taksi. Buvo maždaug 1.15 val. nakties. Vairuotojui pasakėme, kad iš pradžių nuvežtų mane pas draugę, kurios kieme stovėjo mano automobilis. Su Wayne‘u jaučiausi saugi, jo vairavimas pavojaus nekėlė. Kelyje išbuvome maždaug 10-15 minučių ir tada pamatėme policijos automobilio žiburėlius. Wayne‘as sulėtino, jis neviršijo greičio, ir sustojo kelkraštyje. Prie automobilio priėjo du pareigūnai. Wayne‘as atrodė sunerimęs. Atsisukęs į mane jis pasakė: „Atsiprašau. Tau viskas bus gerai. Aš mus iš čia iškrapštysiu.“

REKLAMA

Sulaukė grasinimų

Wayne‘o Rooney‘io neištikimybei išlindus į viešumą, Laura teigė, jog su ja susisiekė vienas vyro draugų ir liepė šios istorijos neparduoti bulvarinei spaudai.

„Nedrįsk visko pasakoti spaudai. Juk žinai, kas tada bus. Jam nereikia dar daugiau bėdų“, - grasinančią žinutę perskaitė moteris.

Brunetė gražuolė tęsė pasakojimą pripažindama, kad Wayne‘as išsipūtusiomis akimis žiūrėjo į jos netikrą krūtinė sakydamas: „Norėčiau juos paliesti.“ Linksmindamiesi vakarėlyje juodu pasibučiavo ir šiek tiek pasiglamonėjo, tačiau kol buvo moteriai priklausančiame automobilyje, nieko nenutiko.

„Mašinoje nieko nedarėme, tiesiog norėjome kažkur nuvažiuoti, o kur tiksliai, nežinau“, - tęsė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris taip pat pridūrė, jog būtų atsisakiusi vykti į prabangius netoli nuo linksmybių vietos esančius futbolininko namus.

„Kadangi buvau neblaivi, toks elgesys būtų buvęs nepadorus, nors įkišti nosį į poros vilą labai knietėjo“, - tęsė Laura.

Apie žmoną neužsiminė

Laura Simpson nebuvo šio futbolininko gerbėja, tačiau sutikusi jį tą lemtingą ketvirtadienio vakarą, sakė: „Jis labai linksmas žmogus, su juo smagu plepėti, be to, gan išvaizdus. Man patiko su juo bendrauti ir gerti, tačiau ne todėl, jog jis Wayne‘as Rooney‘is. Jis man buvo lyg paprastas žmogus.“

Ji taip pat pridūrė, jog Wayne‘as nė neužsiminė apie nėščią žmoną, tapimą tėčiu bei futbolą.

Mergina atsiprašė įžeistos Coleen ir netgi bandė ginti vyrą, tačiau užsispyrusi ir griežtai nusiteikusi žmona atsakė, kad ji neturi dėl nieko atsiprašinėti.

Pažeminta ponia Rooney teigė, jog vyras ir jo meilužė išėję iš naktinio klubo sėdo į taksi, o vėliau persėdo į moteriai priklausantį „vabalu“ vadinamą VW automobilį, dėl kurio ir teko susidurti su policija. Kol buvęs Anglijos futbolo rinktinės kapitonas glaustėsi su panele Simpson, Coleen su savo trimis vaikais atostogavo Maljorkoje, Ispanijoje.

Besilaukiančią Coleen palikti vyrą ragina ir artimiausi draugai.

Šiuo metu poros atžalos laiką leidžia pas Coleen tėvus Colette ir Tony McLoughlinus, gyvenančius Liverpulyje. Seneliai atsisako bendrauti su Wayne‘u, nes baiminasi, jog mokykloje jų anūkai taps patyčių objektais, bus užgauliojami dėl tėčio neištikimybės mamai.

REKLAMA

Pasak vieno šeimos draugo, ponia Rooney mano, jog judviejų santuokai atėjo galas, o „Everton“ žaidėjas nežino, ką daryti ir už kokio šiaudo griebtis.

„Wayne‘as nežino, ką daryti. Jis atsiprašė Coleen dėl daugelio praeities klaidų, tačiau tai jos širdies nesuminkštino“, - teigė Wayne‘o draugas.

„Viskas dar gali pasikeisti, tačiau šiuo metu Coleen nebenori kentėti ir mano, jog judviejų santuoka baigta. Tai buvo paskutinis lašas, perpildęs jos kantrybės taurę, moteris jaučiasi pažeminta“, - pridūrė šaltinis.

Rooney šeimos turtas vertas 87,2 mln. eurų. Jei pora nesusitars gražiuoju, skyrybų procesas gali tapti intensyvus.

Nepaisant moterį apėmusio pykčio, kai kurie šeimos draugai tiki, kad Coleen santuokai suteiks paskutinį šansą.

„Tik laikas pasakys, ar juodu sugebės atkurti santuoką. Coleen mano, jog tai ji viena stengėsi dėl šeimos“, - teigė draugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų