REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Richardo Pringle'o asmeninio gyvenimo akimirkos  (nuotr. asm. archyvo)

Prieš metus sūnaus netekusio tėčio laiškas sujaudino žmones. Pasidalinęs sąrašu dalykų, kuriuos suprato po skaudžiausio įvykio gyvenime, jis įkvėpė tūkstančius.

25

Prieš metus sūnaus netekusio tėčio laiškas sujaudino žmones. Pasidalinęs sąrašu dalykų, kuriuos suprato po skaudžiausio įvykio gyvenime, jis įkvėpė tūkstančius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Richardo Pringle‘o sūnus mirė sulaukęs vos trejų metų. Mažylis Hughie'is gimė su įgimtu smegenų defektu, tačiau jo mirtis buvo staigi ir netikėta.

REKLAMA

„Jis laikėsi puikiai, o tebuvo tik 5 procentų tikimybė, kad kraujas išsilies į smegenis. Vis dėlto to užteko ir jis neišgyveno”, - naujienų portalui „Mirror Online“ pasakojo tėtis.

Jis savo sūnų prisimena kaip švelnų, mylintį ir mylimą, tačiau liūdniausia, kad daugelį dalykų suprato tik po jo mirties. Po skaudaus įvykio tėtis išmoko, kokias didžiules klaidas jis padarė, todėl su žmonėmis pasidalijo itin jautriu tekstu.

REKLAMA
REKLAMA

10 svarbių dalykų, kuriuos supratau mirus sūnui

1. Niekada meilės ir bučinių nebus per daug

2. Visada rasite laiko. Baikite darbus ir raskite laiko žaidimams, kad ir vieną minutę. Kad ir ką turite padaryti, tai palauks.

3. Darykite kiek įmanoma daugiau nuotraukų, filmuokite iki išprotėjimo. Vieną dieną jums viso to labai reikės.

4. Neleiskite pinigų, leiskite laiką kartu. Manote, kad labai svarbu, ką jiems dovanojate? Tikrai ne. Svarbiausia laikas kartu. Šokinėkite per balas, eikite pasivaikščioti. Plaukiokite jūroje, pastatykite stovyklą, linksminkitės. Tik to vaikams ir reikia. Aš dabar negaliu prisiminti, ką mes jam nupirkome, bet galiu prisiminti, ką veikėme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Dainuokite. Dainuokite kartu. Laimingiausi mano ir Hughie prisiminimai yra automobilyje, kur abu traukdavome mylimas dainas. Prisiminimus kuria muzika.

6. Vertinkite paprasčiausius dalykus. Kai nemiegodavote iki paryčių, kai prieš miegą skaitydavote knygas. Bendros vakarienės. Tingūs sekmadieniai. Vertinkite tas paprastas akimirkas ir neleiskite, kad kiti dalykai juos užgožtų.

7. Bučiuokite tuos, kuriuos mylite ir vertinkite. Dabar pat eikite ir pabučiuokite. Nes jūs niekada nežinote, kada tai bus paskutinis kartas.

8. Nuobodžius dalykus paverskite linksmais. Apsipirkimą parduotuvėje paverskite kelione, juokaukite, šypsokitės, džiaukitės. Gyvenimas per trumpas, kad nesilinksmintumėte kiekvieną akimirką.

REKLAMA

9. Viską fiksuokite. Užrašų knygutėje rašykitės mažus dalykus, kurie nušviečia jūsų pasaulį. Smagius, linksmus, mielus dalykus. Mes tai pradėjome daryti tik tada, kai pradarome Hughie, nes norime viską prisiminti. Tai darome su savo dviem vaikais ir žinome, kad šitie prisiminimai niekada nedings.

10. Būkite su savo vaikais. Svarbiausia, būkite su savo vaikais.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų