REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Kembridžo studentų šventė „Caesarian Sunday“ (nuotr. Vida Press)

Kas jau kas, bet Didžiosios Britanijos gyventojai moka linksmintis. Tiesa, neretai dėl audringų šėlionių daugeliui britų išaušus rytui tenka rausti iš gėdos.

46

Kas jau kas, bet Didžiosios Britanijos gyventojai moka linksmintis. Tiesa, neretai dėl audringų šėlionių daugeliui britų išaušus rytui tenka rausti iš gėdos.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaida prieš dieną išplatino garbės nedarančius kadrus iš Kembridžo studentų šventės „Caesarian Sunday“. Universiteto parke jaunimas ne tik šnekučiavosi, bet ir kilnojo taurelę. Ir, matyt, ne vieną.

Daugiau nei 2 tūkstančiai studentų taip atsipalaidavo, jog pamiršo bet kokį susivaržymą. Dailiomis suknelėmis pirmoje dienos pusėje pasipuošusios merginos netrukus žargstėsi ir uoliai žaidė alkoholio gėrimo žaidimus.

Studentai dėl savo žalingo elgesio buvo įspėti ne tik universiteto vadovybės, bet ir policijos. Tikėtina, kad dėl daromos neigiamos įtakos jaunimui ši šventė bus uždrausta.

REKLAMA
REKLAMA

Ne pirmas ir ne paskutinis kartas

Tai, kad anglai mėgsta linksmintis be ribų, ko gero, žino visas pasaulis. Regis, nė viena šventė neapsieina be alkoholio, nuogybių ir pamiršto gėdos jausmo. Šių metų pradžioje Mančesterio miesto gatvėse buvo surengta „Mad Friday“ šventė (liet. „Pakvaišęs penktadienis“).

REKLAMA

Neeilinis renginys sukvietė siautuliui nusiteikusį jaunimą. Akivaizdu, kad jaunuoliai linksmybėms pasitelkė alkoholį ir gerokai jo padaugino, mat įsisiautėjusius asmenis ne kartą teko malšinti policininkams.

Vos ant kojų pastovintys vaikinai, basos merginos, kalnai šiukšlių – tai tik dalis to, ką pavyko užfiksuoti šventėje dalyvavusiems fotografams.

Kitos šventės minimos taip pat griausmingai

Didžiojoje Britanijoje griausmingai nuaidėjus „Ponių dienai“ (angl. „Ladies Day“), iki šiol kalbama apie tądien užfiksuotus kadrus. Pagrindinis šios šventės elementas – žirgų lenktynės, tačiau nuotraukos įrodys, jog tam buvo skirta mažiausiai dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Išsipusčiusios poniutės apsivilko prabangiausius savo drabužius ir aukštakulnius batelius, tačiau jau po pirmų alkoholio taurių dailiosios lyties atstovės pamiršo gėdos jausmą ir pradėjo šėlti vidury baltos dienos.

Moterų garbei skirtoje šventėje siautė ir daugelis alkoholio padauginusių vyrų. Didžiosios Britanijos gyventojai pasaulyje yra pagarsėję nekontroliuojamomis linksmybėmis, tačiau šįkart tūkstančiai žmonių tiesiogine to žodžio prasme peržengė padorumo ribas.

Tiek moterys, tiek vyrai nesigėdijo savo apnuoginto kūno, jį demonstravo viešai, lėbavo, žargstėsi, šiukšlino ir elgėsi taip, kaip nėra pridera viešoje vietoje. Sutramdyti šios minios nepavykdavo net apsauginiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų