REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
116
Žmonės atsisveikina su žiauriai nužudytu berniuku (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Nedidelio, šalia Baisogalos esančio, Pakiršinio kaimo gyventojai antradienio popietę būriavosi prie čia esančių laidojimų namų.

116

Nedidelio, šalia Baisogalos esančio, Pakiršinio kaimo gyventojai antradienio popietę būriavosi prie čia esančių laidojimų namų.

REKLAMA

Žmonių veiduose matėsi rimtis, o akyse kaupėsi ašaros. Būtent iš Pakiršinio kaimo, kuriame augo mažasis Matukas, ir buvo išvežtas nedidelis baltas karstas. Paskui karstą vežantį automobilį nusidriekė ilga automobilių eilė. Prie laidojimų rūmų kalbinti žmonės sunkiai tvardėsi.

Skausmas matėsi tiek jų veiduose, tiek žodžiuose. Pakiršinio kaimelyje Matukas net dvejus metus lankė vaikų darželį.

Mažylį prižiūrėjusi auklėtoja pasakojo, kad berniukas buvo nuostabus vaikas. Kaip ir visi, mėgdavo padūkti, tačiau tiek prosenelės, tiek senelių, tiek pačios Monikos buvo labai mylimas.

„Su Monika daug bendrauti netekdavo. Tik tiek, kiek darželio reikalais apsilankydavo. Tad nieko daug apie ją papasakoti negaliu. Matukas darželį lankė iki pat praėjusių metų vasaros, tada prasidėjo atostogos, o rugsėjį jis jau buvo išvežtas į Kėdainius“, - pasakojo pirmoji berniuko auklėtoja.

REKLAMA
REKLAMA

Prie laidojimų namų sutiktas Laimutis teigė, kad jis bendravo tiek su pačia Monika, tiek su jos tėveliais: „Galiu pasakyti, kad su Monika daug kartų esame kalbėję.

REKLAMA

Ji tikrai puiki mergina ir mama. Bet viskas pasikeitė, kad išsikraustė į Kėdainius.“

Laimutis teigė, kad apie įtariamą žudiką jis nieko nežino: „Tuo metu, kai Monika išsikraustė į Kėdainius mūsų bendravimas nutrūko. Kartas nuo karto tik susirašydavo „Facebook‘e“. Bet iš esmės būtent nuo išvykimo į Kėdainius ji labai pasikeitė.“

Ir tam, anot Laimučio, daugiausia įtakos galėjo turėti pažintis su Gediminu. „Sunku pasakyti, kas ten pas juos dėdavosi. Ji niekada nesisakė, kad yra mušama ar spaudžiama psichologiškai. Tad vienas Dievas težino, kaip ir kas ten...“

Vyras teigė, kad Monika puikiai sutarė ir su buvusiu vyru bei tikruoju vaiko tėčiu: „Nors šeimoje pagyventi ilgai jiems nepavyko, bet jų santykiai išliko gana šilti.Kiek man žinoma, jie susirašydavo. Juolab, juk turėjo bendrą vaikutį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų