REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milžiniškos smegduobės plotis net 14 metrų.

Milžiniškos smegduobės plotis net 14 metrų.

REKLAMA

Dabar šiuo takeliu į Šiaurės Kalifornijos pakrantę visai netoli San Fransisko jau nepasivaikščiosi. Bet baisiausia ne dėl takelio: ant skardžio stovėjusių kotedžų taip pat laukia liūdnas likimas. Skelbiama, kad šis gyvenamasis kompleksas jau anksčiau šiemet buvo perspėtas dėl pavojaus nugarmėti į vandenyną.

REKLAMA
REKLAMA

O šį savaitgalį skardį išėdus didelėms sezoninėms bangoms – košmaras pildosi. Gyvenamieji namai jau pasmerkti, o štai į populiarią pakrantę vedantį takelį vakar darbuotojai dar bandė gelbėti į smegduobę pildami cementą. Kol kas vietos tarnybos nesiima prognozuoti, kada žmonės čia vėl galės saugiai pasiekti pakrantę.

REKLAMA

Vis dėlto kartais nereikia nei gamtos stichijos – žmonės ir patys sau prisidaro milžiniškų bėdų. Matote iš paukščio skrydžio filmuotus vaizdus centrinėje Kinijoje, Hubei provincijoje. Čia per naktį atsirado pasėlių laukais besidriekiantys šimtų metrų ilgio ir apie 20 cm pločio plyšiai.

Tarnyboms iš kaimo teko evakuoti per 400 gyventojų. Visa laimė, aukų išvengta. Teritorijoje atsirado ne tik milžiniškų įtrūkimų, bet ir įgriuvų. O į plyšius prasmego vietinių žuvų tvenkinių vanduo.

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų