REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
90
Renginio akimirka (nuotr. Organizatorių)

Ketvirtadienio vakarą būrys garsenybių ir kviestinių svečių dalyvavo naujo restobaro „Spot“ atidaryme. Nuotaikingame atidaryme penki didžėjai suko vinilus, svečiai mėgavosi restobaro propaguojamais moderniais miesto degustacinias valgiais, šventiniais kokteiliais, lauke ant žarijų keptais kalakutais.

90

Ketvirtadienio vakarą būrys garsenybių ir kviestinių svečių dalyvavo naujo restobaro „Spot“ atidaryme. Nuotaikingame atidaryme penki didžėjai suko vinilus, svečiai mėgavosi restobaro propaguojamais moderniais miesto degustacinias valgiais, šventiniais kokteiliais, lauke ant žarijų keptais kalakutais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausiu vakaro akcentu tapo menininkės Jolitos Vaitkutės maistinė instaliacija „Chuckas Norrisas išgelbės Ameriką!“. Viena populiariausių šių dienų jaunųjų menininkių restorane pristatė Chucko Norriso portretą, pagamintą iš kukurūzų burbuolių. Po pristatymo meno kūrinys puoš „Spot“ sieną ir visi galės prie jo įsiamžinti.

REKLAMA

Restobaras „Spot“ valgiaraščio amerikietišką „tex-mex“ liniją dar labiau sustiprino atidarymo metu atkreipę dėmesį į Šiaurės Amerikoje švenčiamą Padėkos dieną. Susirinkusiems svečiams buvo patiekti net septyni kalakutai, kuriuos buvo galima skanauti su įvairiais pagardais.

Po Baltuoju tiltu įskūręs restobaras „Spot“ kviečia pasimėgauti modernia, bet nepretenzinga šiuolaikinio miesto virtuve: mėsainiais, dešrelėmis, salotomis, falafeliais, beigeliais, kesadilijomis, fachitomis, nachos. Meniu orientuotas į didelį užkandžių pasirinkimą, patiekalus skirtus valgyti rankomis, dalintis su draugais. Ištroškusiems – galimybė išbandyti naminio limonado ir gaivinančių nealkoholinių kokteilių. Restobaro meniu pasirūpino žinomas virtuvės šefas Arūnas Stoškus. „Meniu kūriau atsižvelgdamas į šiuolaikinius modernaus miesto valgymo įpročius, į maisto ruošimo madas ir tendencijas. Kasdieniams miesto patiekalams stengėmės pridėti šiek tiek gastro potėpių. Patiekalai liko nepretenzingi, nebrangūs ir tinkantys valgyti kas dieną“, – sako virtuvės šefas.

REKLAMA
REKLAMA

Restobaro „Spot“ misija ne tik suteikti galimybę skaniai, už prieinamą kainą pavalgyti, bet ir smagiai praleisti laiką su draugais. Lankytojų dėmesiui – stalo futbolas, įvairūs stalo žaidimai, didžėjų grojama muzika, akustiniai koncertai. Restobaro interjeras – jaukus, atviras, neįpareigojantis. Čia puikiai jausis pasilinksminti norintis jaunimas, ir papietauti ar po darbo iš šalia esančių biurų nusileidęs svečias. „Norime, kad „Spot“ restobare gerai jaustųsi visi. Tai nėra tik vieta pavalgyti. Tai restobaras, kurį tikrai pamils mėgstantys modernaus miesto virtuvę ir tie, kuriems patinka leisti laiką su draugais, diskutuoti, dalintis idėjomis“, – sako „Spot“ rinkodaros vadovė Laura Garunkštytė..

Naujasis restobaras „Spot“ gali pasigirti kvapą gniaužiančiu gamtos parko vaizdu pro langus. Pažvelgus matyti ramus upės slėnis su vaizdu į mylimiausią miesto žaliąją pievą, kur leidžiami aitvarai, kyla oro balionai. Kad esi mieste primena tik horizontą laužantys ir į dangų kylantys dangoraižių bokštai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų