REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Leila Jayne Daly (nuotr. facebook.com)

Daržoves ir vaisius parduotuvėje renkamės labai atidžiai, tačiau kartais nemalonių nutikimų nepavyksta išvengti. Tik šį kartą pirkinyje esanti staigmena šokiravo visą pasaulį.

12

Daržoves ir vaisius parduotuvėje renkamės labai atidžiai, tačiau kartais nemalonių nutikimų nepavyksta išvengti. Tik šį kartą pirkinyje esanti staigmena šokiravo visą pasaulį.

REKLAMA

Jauna mergina Leila Jayne Daly tapo tikra interneto sensacija, kai po apsilankymo viename iš didžiausių prekybos centrų Anglijoje savo salotose rado kirmėlę.

Nieko nelaukusi mergina nusprendė kreiptis į parduotuvę ir savo apmaudą išliejo oficialioje parduotuvės „Facebook“ paskyroje. Ji pasivargino parašyti iš tiesų ilgą ir visus iš kojų išverčiantį komentarą.

„Rašau norėdama informuoti dėl jūsų pardavinėjamų salotų. Šiandien, būdama labai alkana, dariausi pietus. Vos tik išpakavusi salotas pastebėjau, kad kažkas jas valgo. Jūs paklausite kas? Tai buvo kirminas.

Ar jūs bent galite įsivaizduoti, kokį siaubą teko patirti? Mano vaikai pradėjo verkti, mano katės patyrė tokį šoką, jog pradėjo kaktomis daužytis į sieną, tai buvo tikra beprotybė“, - komiškai rašė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Leila sielvartavo, kad dėl radinio salotose jai teko valandų valandas lieti ašaras. Pasak jos, dėl blogų salotų teko valgyti mėsainį, per kurį ji priaugo 76 kilogramus.

REKLAMA

„Ar jūs norite mane pražudyti? Ar jūs bent pagalvojote, kad tas kirminas galėjo atsidurti mano maiste, mano vaikai būtų tapę našlaičiais? Jūs turėtumėte gėdytis to. Dėl šios jūsų klaidos aš tapau riebalais apaugusia storule. Dar kartą pasikartosiu, dėl to, kaip aš atrodau ir kas įvyko, esate kalti tik jūs“ , - rėžė moteris. Po šio ilgo komentaro moteris pridėjo nuotrauką, kurioje matyti kirmėlė, o kitoje nuotraukoje pagamintos salotos.

Moteris pridūrė: „ Nuleiskite savo galvas iš gėdos. Sudeginkite visą savo personalą. Uždarykite savo firmą. Kito kelio jums nėra“.

Laimei, į šios moters žinutę parduotuvė sureagavo ir pasiūlė susitarti. Nors mergina už padarytą žalą parduotuvės reikalavo „Ferrari“ir šviežių daržovių, parduotuvė visgi rado kitokį sprendimą. Paprašę merginos adreso, jie atsiuntė nuskriaustai moteriai dovanėlių bei atsiprašymo atvirutę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų