• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį vakare portalas „Eurohoops“, remdamasis savo šaltiniais, paskelbė, kad Jacobas Pullenas pasiekė susitarimą su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Vis dėlto pats Gruzijos pilietybę turintis atakų organizatorius „Twitter“ paneigė šią informaciją: „Nepasiekiau susitarimo su jokia komanda.“

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį krepšininko agentu prisistatęs Russellas Slaytonas portalui Krepsinis.net tvirtino, kad amerikietis ir sostinės klubas neveda derybų, apie atleto atvykimą į sostinę paskelbė dar vienas šaltinis.

REKLAMA

Portalas „Eurohoops.net“ skelbia, kad J.Pullenas vis dėlto papildys „Lietuvos rytą“. Šią žinią paskelbė portalo žurnalistas graikas Stavros Barbarousis. Kiek anksčiau apie tai skelbė serbų žurnalistas Djordje Matičius.

J.Pullenas rungtyniavo 2015 metų Europos čempionate, o taip pat atstovavo puikiai žinomiems Senojo žemyno klubams.

Paskutiniąja gynėjo stotele buvo Zagrebo „Cedevita“ ekipa.

Krepšininkas, atstovaudamas Barselonos „Barcelona“ klubui, per Ispanijos čempionato mačą buvo pataikęs dvylika tritaškių ir pagerino Oscaro Schmidto pasiektą rekordą.

Praėjusio sezono Eurolygoje įžaidėjas per 24 minutes įmesdavo 13,5 taško, atkovodavo 1,6 kamuolio, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 12 naudingumo balų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų