REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį policija ir Karinių oro pajėgų sraigtasparnis Jonavos ir Kėdainių rajonuose ieškojo pasiklydusių grybautojų, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK).

REKLAMA
REKLAMA

16.40 val. policijai pranešta, kad Jonavos rajono Karčiškių kaime miške pasiklydo grybautoja. 1940 metais gimusios moters ieškoti ėmė Jonavos rajono policijos ekipažas ir penki Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės ekipažai. 21 val. prie pareigūnų prisijungė ir kariuomenės sraigtasparnis. Apie 21.30 val. buvo gauta informacija, kad ieškota moteris atsirado Jonavoje, todėl vykdyta paieška buvo nutraukta.

Tą patį vakarą apie 20.40 val. gautas dar vienas pranešimas apie tai, kad ir Kėdainių rajone esančiame Dotnuvos – Josvainių poligone, grybaudamas pasiklydo 1958 metais gimęs vyras, kurio telefonas išjungtas. Kadangi Jonavos rajone paieškos veiksmai buvo nutraukti, tas pats Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis buvo pasitelktas į pagalbą pareigūnams ieškant pasiklydusio vyro, kurio pagalba apie 22.30 val. ieškotas vyras buvo surastas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų