REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Justina Stambrauskaitė (nuotr. asm. archyvo)

Buvusi verslininko Danieliaus Bunkaus (39) mylimoji Justina Stambrauskaitė (24) ne iš tų, kurios bijo rizikuoti. Jauna mergina sėkmingai kuria ateitį verslo pasaulyje: įkūrė du sėkmingus projektus – suknelių nuomą „Event Dress“ bei viešųjų ryšių įmonę „Event Help“.

19

Buvusi verslininko Danieliaus Bunkaus (39) mylimoji Justina Stambrauskaitė (24) ne iš tų, kurios bijo rizikuoti. Jauna mergina sėkmingai kuria ateitį verslo pasaulyje: įkūrė du sėkmingus projektus – suknelių nuomą „Event Dress“ bei viešųjų ryšių įmonę „Event Help“.

REKLAMA

„Šiandien esu labai laiminga. Esu daug laimingesnė, nei buvau prieš pusmetį“, - linksmai nusiteikusi kalba Justina ir sutinka, kad labiausiai jai trūko ramybės.

Paklausta, kada įvyko šis pokyčių etapas, Justina neslepia, kad po skyrybų su Danieliumi. Su juo mergina kartu buvo dvejus metus.

„Ir čia nėra ko slėpti. Asmeniniai žmogaus išgyvenimai įvyksta tada, kai kažkas pas jį pasikeičia. Tai gali būti įvairūs dalykai: studijų baigimas, santykių baigtis arba naujų santykių pradžia – kažkokie esminiai pokyčiai, kurie daro įtaką tolimesnei gyvenimo tėkmei“, - tv3.lt pasakoja jauna verslininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar ji daug labiau atsipalaidavusi ir pasitikinti savimi. Džiaugiasi aplink ją besisukančiais žmonėmis, veikla, darbu, o pasaulis nušvito visai kitokiomis spalvomis.

REKLAMA

„Tie visi blogieji etapai pasibaigia ir ateina laikas, kai į tai žiūri su tiesiog nuoširdžia šypsena“, - lyg su palengvėjimu dėsto ji.

Naujo jos gyvenimo etapo nė kiek nesutrikdė ir D. Bunkaus paskelbimas apie romantiškus santykius su modeliu Viktorija Siegel (21). Justina sako, kad šiai porai ji nuoširdžiai linki didžiausios sėkmės.

Mergina pripažįsta, kad šiuo metu daugiau laiko skiria darbui nei pasimatymams, tačiau dėmesio jai niekada netrūksta.

„Aš juo niekada nesiskundžiau, bet tiek, kiek turiu dabar, ko gero, neturėjau niekada. Aplink mane yra labai daug nuostabių, protingų žmonių, su kuriais man tikrai gera leisti laiką drauge”, - sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl natūralu, jog viešuose renginiuose su kokiu nors žaviu palydovu pasirodanti Justina dažnai sulaukia klausimo: ar tai naujasis jos mylimasis? Tačiau mergina pasakoja, kad puikiai žino visas spaudos pinkles, svarbu mokėti jomis tinkamai pasinaudoti.

„Kadangi esu pati dirbusi žiniasklaidos srityje, puikiai žinau kaip viskas vyksta ir turiu patirties. Suprantu to kainą, todėl įvertinu galimybę, kad išėjus į viešumą su priešingos lyties atstovu, mes galime būti įvardinti kaip pora. Toks pasirodymas, viešuose renginiuose su tam tikrais žmonėmis, nėra neapgalvotas mano sprendimas. Žinoma, tai tikrai nereiškia, kad tai ir bus „mano širdies draugas“, bet aš suprantu, kad toks pasirodymas spaudoje gali virsti piršlybomis“, - dėsto verslininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į pramogų pasaulį J. Stambrauskaitė įžengė prieš porą metų. Žavinga ir išraiškingų akių mergina kaip mat prilipo prie šalies elito. Paklausta, ką bendrai galvoja apie lietuviškąjį pramogų pasaulį ji sako, kad tokiems žmonėms nereikia klijuoti etikečių, nes gerų žmonių yra visur.

„Nuostabių žmonių yra kiekvienoje srityje – nuo kasininkės iki šalies milijonierių. Taip, pramogų pasaulio žmonės vienu ar kitu būdu tapo žinomesni, tačiau nereikia kabinti etiketės, kad tai yra tuštybių mugė. Visgi nesuprantu noro būti žinomu, jeigu tu iš to negali uždirbti ar gauti kitokios naudos“, - pasakoja Justina.

REKLAMA

Nors šiandien jos gyvenimas sukasi aplink darbą J. Stambrauskaitė tikina, kad jai gyvenime svarbiausia šeima.

„Konkretaus žmogaus šiuo metu šalia manęs nėra. Žinoma, aš noriu santykių, šeimos. Supratau, kad didžiausia žmogaus vertybė yra šeima ir požiūris į ją, pagarba vienas kitam, pasitikėjimas, supratimas. Noriu žmogaus, kuris gerbtų mane ir su kuriuo šalia jausčiausi gerai. Bet kuriuo atveju, santykiai man yra svarbiau už darbą. Galbūt aš šiek tiek senamadiška, bet mano gyvenimo prioritetas ir pagrindinis siekis yra šeima“, - pripažįsta ji.

Justina išdavė, kad šalia savęs mato vyrišką, o svarbiausia protingą žmogų. Vyro išvaizdai ji niekada neskyrė pirmos vietos, o norint, kad užsimegztų nauji romantiški santykiai – reikia „chemijos“. Pasak merginos, net ir turtingiausias ar geidžiamiausias vyras negalėtų būti jos antroji pusė jei tarp jų nebūtų traukos. Tokiuose santykiuose ji niekada nebūtų laiminga.

REKLAMA

„Reikia atskirti tą trumpalaikę chemiją, susižavėjimą nuo tikros meilės. Reikia įvertinti, ar tu tą žmogų norėsi matyti ateityje šalia savęs. Dėmesio man tikrai netrūksta, tačiau kažkokių dovanų aš niekada nesureikšminu. Žinoma, man smagu gauti gėlių, bet jei tam žmogui nejauti jokių emocijų, ta dovana neteiks tiek džiaugsmo, kiek galėtų. Manau, kad paprastas komplimentas iš žmogaus, kuris tau patinka yra daug vertingesnis nei prabangi dovana nuo nemylimo žmogaus“, - sako J. Stambrauskaitė.

Paklausta apie ateities planus karjeroje, Justina pasakoja, kad juos ji nori sieti su verslu.

„Norėčiau ir toliau užsiimti su savo jau esamais verslais, tačiau nežadu tik tuo apsiriboti. Šios mano veiklos man teikia labai daug džiaugsmo, bet jos gali veikti ir be mano dalyvavimo. Mano galvoje nuolat sukasi nauji planai. Manau, kol žmogus yra jaunas – jis neturi savęs stabdyti, turi nebijoti bandyti ir klysti. Niekada nebijau bandyti realizuoti savęs“, - tv3.lt portalui pasakojo sėkmingai startavusi verslininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų