• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
North West (nuotr. Vida Press)

Kim Kardashian atkakliai tvirtina, jog gandai apie jos ir Kanye Westo santuokos problemas yra neteisingi.

15

Kim Kardashian atkakliai tvirtina, jog gandai apie jos ir Kanye Westo santuokos problemas yra neteisingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Realybės televizijos žvaigždė antradienį savo programėlėje klipu atsakė į įvairius bulvarinės spaudos pranešimus apie jos asmeninį gyvenimą – prieš tai pripažinusi, kad nesenos „Google“ paieškos rezultatai buvo „nesveiki“.

REKLAMA

Viena pagrindinių diskusijų temų buvo jos santykiai su hito „Stronger“ atlikėju, su kuriuo ji gegužės 24 dieną švęs antrąsias santuokos metines.

Dviejų vaikų motina, kuri anksčiau susitikinėjo su dainininku Ray J ir, kaip žinia, 2011 metais vos po 72 dienų nutraukė santuoką su krepšininku Krisu Humphriesu, tvirtina, kad jųdviejų su Kanye santykiai nė negalėtų būti geresni.

„Nemaža dalis mano santykių su vyrais buvo tikra drama, – klipe aiškina Kim. – Nuoširdžiai kalbant, tai kaip ir ramiausi (santykiai) ir ne, mes vis dar kartu. Mes laimingi. Tiesiog nėra apie ką iš tikrųjų pranešti“.

REKLAMA
REKLAMA

35 metų Kim taip pat atvirai kalbėjo apie trečio vaiko galimybę – vos keturi mėnesiai po sūnaus Sainto gimimo.

„Mano vyras galbūt norėtų trečio vaiko, bet aš – ne ... Jei tai įvyktų, tai įvyktų. Bet nemanau, kad mes bandome, tad tai yra tiesiog gandas“, – šypsodamasi sakė ji.

Tada Kim atmetė kalbas, kad nesirūpina vyresniuoju vaiku, dvejų metų dukrele North, kuri praėjusį mėnesį buvo nufotografuota pargriūvanti, motinai einant toliau.

„North taip daro... Kai vedi ją už rankos ji prašo pasupti, panešti ją. Ji nesuklupo, – tvirtino žvaigždė. – Ji tiesiog, galima sakyti, sukinėjosi. Nuotraukoje atrodo, tarsi nežiūrėčiau į ją. Aš elgiausi tarsi (sakyčiau): „Nagi, Northie, liaukis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kim taip pat pasijuokė iš pranešimų, kad garsiojo jos užpakalio apimtis yra 55 coliai (1,4 m): „Mano užpakalis ne toks didelis! Pasakyčiau, kad jis maždaug 12 colių (30 cm) mažesnis ar panašiai, bet tikrai ne 55 coliai“.

Klipo pabaigoje Kim užsipuola pranešimą, esą ji rengiasi kelti bylą 18-metei seseriai Kylie Jenner už jos stiliaus pasivogimą.

„Taip, aš kelsiu bylą Kylie! Juokauju. Nagi, tai mano sesuo! Mes skolinamės viena kitos drabužius. Mūsų stilius absoliučiai skirtingas, bet mums net nerūpi. Mes, taip sakant, net nesiginčijam, jau nekalbant apie, taip sakant, bylos kėlimą šeimos nariui. Tai absurdiška“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų