REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Lindsay Lohan ir Jegoras Tarabasovas (nuotr. Instagram)

Lindsay Lohan atstovas „neteisingais“ pavadino pranešimus apie aktorės sužadėtuves su rusu Jegoru Tarabasovu, rašo „People“.

5

Lindsay Lohan atstovas „neteisingais“ pavadino pranešimus apie aktorės sužadėtuves su rusu Jegoru Tarabasovu, rašo „People“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pranešimai apie „Naujokės“ žvaigždės vedybų planus pasirodė antradienį, juose buvo teigiama, kad 22 metų J.Tarabasovas praėjusį savaitgalį pasipiršo 29 metų Lindsay, kuri atsakė „taip“.

REKLAMA

Tačiau Lindsay atstovas „People“ sakė, kad aktorė nesirengia tekėti, ir pridūrė: „Ši istorija yra neteisinga“.

Pora pradėjo susitikinėti 2015 metais, o praėjusį mėnesį Lindsay atskleidė, kad atsikraustė į savo vaikino namus Londone.

Lindsay nelabai kalbėdavo apie savo romaną su Jegoru, bet neseniai, interviu laikraščiui „The Sun“, išliejo jausmus.

„Tiek ilgai nepažįstu Jegoro. Mes drauge maždaug septynis mėnesius. Jis puikus vyrukas. Susipažinau su juo vasarą. Esu tikrai laiminga“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbama, kad juodu supažindino bendras draugas Londone, kur ji gyvena nuo 2014-ųjų, kai pradėjo vaidinti Vest Endo pjesėje „Speed-the-Plow“. Prieš tai, kai iš JAV persikraustė į šią Atlanto pusę, Lindsay grūmėsi su virtine teisinių problemų, jai buvo paskirti bandomieji laikotarpiai dėl įvairių pažeidimų. Tačiau atvykusi į Londoną ji sugebėjo neįsivelti į jokias problemas.

„Amerikoje jie visad man taip darydavo. Jei būdavau susiejama su kuo nors, jie visad sako: „Šis vaikinas toks geras Lindsay. Pažiūrėkit, kaip jis ją pakeitė“. O aš galvoju: „Eikit velniop, tai tik mano nuopelnas“. Pasirūpinu savimi, o tada jie tiesiog pasmerkia tai nesėkmei“, – kalbėjo aktorė.

„Protingiausias dalykas, kurį sau esu padariusi, yra persikraustymas į Londoną. Atvykau į Londoną pati. Būti čia toks didelis dalykas. Iš pradžių čia nieko neturėjau“, – sakė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų