• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūrybinės sėkmės diena: horoskopas 12 zodiako ženklų

Kovo 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Imkitės tik būtiniausių darbų: taupykite jėgas. Nors ši diena visapusiškai šauni, sėkmė labiau šypsosis tiems, kurie paisys šeimos, sutuoktinio nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai bus naudinga. Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus, pinigus – rasite optimalią išeitį.

REKLAMA

Dvyniai

Verta tvarkyti tarnybos reikalus, pereiti į naują darbovietę. Laimė gali nusišypsoti ir neturintiems darbo, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

Vėžys

Puiki diena. Tampate objektyvūs: pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio puses. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimą. Puikus metas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Liūtas

Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai, jie padės apsispręsti svarbiu klausimu. Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę. Palanku skolintis. Tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Sėkminga diena: gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba. Šios dienos pamokymai, pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais. Diena itin romantiška: daugiau laiko raskite tiems, kuriuos mylite.

Svarstyklės

Gali įvykti kas nors labai reikšminga. Būsite išties aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Laukia naudingi karjeros pokyčiai. Diena išskirtinai palanki pasišnekėti su šefu, pareikalauti to, kas jums priklauso.

Skorpionas

Sėkminga diena: ateina gerasis persilaužimas. Galite patirti didelę sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia geros permainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Stabtelėkite, pajuskite, ką diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, patinka. Kuo ramiau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, vadovas, jūsų partneriai padarys tai, ko jums reikia.

Ožiaragis

Pergalės metas: sulauksite pripažinimo kaip geriausi. Tad sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, priverstumėte partnerius įvykdyti įsipareigojimus. Gerai priimti sprendimus, susijusius su karjera.

Vandenis

Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Puikus metas spręsti finansines problemas. Tai jėgų ir sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Palanku pirkti daiktus namų patogumui ir jaukumui.

Žuvys

Lemtingi susitikimai, išgirsti žodžiai, pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Geras metas dalykiniams susitikimams. Galite įgyti puikių draugų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų