• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt niekada nepagalvojote, jog būdas, kuriuo užsisegate liemenėlę, gali atskleisti paslaptis apie jūsų asmenybę.

Turbūt niekada nepagalvojote, jog būdas, kuriuo užsisegate liemenėlę, gali atskleisti paslaptis apie jūsų asmenybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Užsienio portalas redbookmag.com paviešino intriguojančias detales apie moteris, kurios liemenėlę užsisega priekyje, gale ar renkasi tas, kurių sagtis priekyje. Sužinokite, ką jums tinkamas būdas pasako apie jus. Tik nepamirškite, kad šie įpročių apibūdinimai gali jums visai netikti, juk visada būna išimčių.

REKLAMA

Renkatės liemenėlę su užsegimu nugaroje ir ją užsegate taip pat nugaroje

Esate moteris, kuri puoselėja tradicijas. Mėgstate daryti taip, kaip yra įprasta ir kaip išmokote. Todėl greičiausiai tokį užsisegimo būdą išmokote iš mamos ar geriausios draugės. Dievinate tvarką, papročius. Jums ne itin malonu išgirsti apie pokyčius ar staiga pasikeitusius planus.

Dėvite nugaroje užsegamą liemenėlę, tačiau ją apsukate ir užsisegate priekyje

Artimo žmogaus palaikymas, dėmesys ir vertinimas jums itin svarbu, todėl apatiniai – ne išimtis. Jūs mėgstate išskirtines liemenėles, o jūsų šūkis „apatinio trikotažo – niekada nebus per daug“. Toks liemenėlės užsisegimo būdas jums užtikrina, kad būsite tobula – užsisegsite tvarkingai ir išvengsite susisukusių petnešėlių.

REKLAMA
REKLAMA

Renkatės priekyje užsegamą liemenėlę

Esate išskirtinė moteris, jums svarbiausia nešvaistyti laiko veltui, todėl net liemenėlę renkatės su patogia, priekyje esančia sagtimi. Mėgstate tik geros kokybės drabužius, apsisprendžiate greitai ir tiksliai, nes jūs žinote, ko norite. Svarbiausias jūsų bruožas – pasitikėjimas savimi.

Liemenėlę velkatės per galvą

Mėgstate patogumą, jeigu galėtumėte rinktis, pasirinktumėte sportinę liemenėlę arba išvis jokios. Nelabai mėgstate didelius susibūrimus ir dėmesį, o perkant apatinius ar kokį nors drabužį visada kruopščiai įsitikinate, ar tai tinkamas dydis jums ir ar nėra jokių defektų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų