REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio horoskopas: laukia neįprastų sprendimų diena

 Vasario 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Vasario 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Dėl darbo, karjeros šiandien galite jaustis neramūs, ypač jeigu ryškėja kažkokių jūsų veiksmų arba neveiklumo pasekmės. Jei atsidursite pas valdžią "ant kilimo", būsite linkę išsisukinėti, meluoti, kad tik išneštumėte sveiką kailį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite pakliūti į keblią situaciją, jei pažįstamam įsiūlėte abejotinos kokybės prekę, pakvietėte į jam netinkamą kompaniją ar pan. Arba kaip tik kas nors iš draugų jus kvies į keistą pristatymą, pirš bevertes paslaugas.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandienos iliuzijos veikiausiai nepasiteisins. Jei jums neduoda ramybės svetimos paslaptys, domina gandai, bus nenuobodu, nes su kaupu rasis galvosūkių apie kitų žmonių motyvus, melus ir tiesas. Intuicija leis kai ką iššifruoti.

Vėžys

Jums gali būti apmaudu dėl artimo žmogaus neatsakingo elgesio arba jo nenoro prisidėti prie kažkokio pirkinio ar sumanymo. Kita vertus, jei dažnai veidmainiaujate, nereikėtų pykti, kad jumis nebetikima. Netapkite propagandos auka.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mylimi žmonės gali jus vedžioti už nosies, kaulyti nebūtinų daiktų ar paslaugų, teigdami, kad be jų neapsieis. Jeigu prekiaujate, reklamuojate, gudriai gražbyliausite, siekdami pasinaudoti kitų neatsparumu pagundoms.

Mergelė

Tai diena, kai norėsis daug sužinoti, išgirsti, pasakyti. Jeigu duosite interviu, apgalvokite kiekvieną žodį, iš anksto pasiruoškite. Pasisaugokite dezinformacijos ir patys neskleiskite nepatikrintos informacijos.

Svarstyklės

Šiandien tikrai ne viskuo būsite patenkinti ir pesimizmas ims viršų. Jums gali atrodyti, kad artimieji jus per menkai vertina arba kad nesate verti partnerio susižavėjimo. Sumažės pasitikėjimo tuo, kuris rūpi labiausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite išmėginti neįprastą metodiką, jeigu ugdote vaikus. Jus suintriguos į gerbėjus, meilužius besitaikantis asmuo, sukeldamas psichologinių rebusų, dilemų.

Šaulys

Šiandien turėsite galimybę dalyvauti pokalbyje dėl darbo arba pasinaudoti netikėtu pasiūlymu keisti darbą ar įsidarbinti. Dėl objektyvių ar subjektyvių priežasčių šis pasirinkimas gali būti praleistas arba atmestas.

Ožiaragis

Jeigu partneriui, artimam žmogui nesiseka jums įtikti ar susirasti darbą, santykiai bus emociškai įtempti su nesąmoningai ar sąmoningai veidmainiškais išsisukinėjimais, savigyna. Saugokitės sukčių, vagių.

REKLAMA

Vandenis

Regis, nerimausite dėl partnerio padėties ir ištikimybės. Kaip bebūtų, tik tarpusavio pasitikėjimas ir abipusė pagalba leis išlaikyti psichologinę ir finansinę pusiausvyrą.

Žuvys

Galimas keistas sutapimas, neprognozuotas įvykis ar neįprasta situacija, kurioje prireiks ypatingos kompetencijos, išminties, drąsos ir moralumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų