REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė (nuotr. TV3)

Neseniai apie savo nėštumą paskelbusi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, rodos, dėl to savo ilgo darbų sąrašo tikrai netrumpins.

8

Neseniai apie savo nėštumą paskelbusi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, rodos, dėl to savo ilgo darbų sąrašo tikrai netrumpins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsi moteris tapo naujojo TV3 projekto „Kadagys“ vedėja. Jai talkins žiūrovams jau gerai pažįstamas veidas – Mindaugas Stasiulis: „Jis nuostabus partneris ir geras draugas“, – savo kompanionu džiaugiasi Indrė.

REKLAMA

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė pasidalino intriguojančia nuotrauka ir žinute: „Netradicinio ir kitokio projekto tiesioginių eterio startas sekmadienį – iššūkis visai komandai. Bet nėščia vedėja – iššūkis dizaineriams“, - fotografiją komentavo TV3 projekto „Kadagys“ vedėja.

Šio projekto veidu tapusi Indrė Kavaliauskaitė atvirauja, jog nėštumas – jokia kliūtis: „Kadangi jaučiuosi puikiai, būti dar vieno TV3 projekto dalimi – didelis džiaugsmas. Ypač kai jis žada būti toks šiltas, draugiškas, puoselėjantis tautiškumą, jungiantis jaunimą.“

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis žino, kad Indrei šokiai – nėra nauja patirtis. Moteris kurį laiką šoko pramoginius šokius, o ir televizijos projekte „Chorų karai“ turėjo progą parodyti savo sugebėjimus su tautinių šokių ansambliu „Vingis“: „Šokome Jadvygos polką. Jau tada su džiaugsmu nėriau į tautinius šokius – mes tikrai turime kuo didžiuotis!“

Pasak „Kadagio“ vedėja tapusios Indrės, šis projektas nebus eilinis pop šou: „Mano nuomone, tai bus apskritai unikali programa televizijos eteryje. „Kadagys“ yra tautinių šokių ansamblių kovos. Tik į tautinius šokius mėginsime pažvelgti 21 amžiaus žmogaus akimis, ansamblių choreografai beveik nemiegodami dirba prie naujų programų, kuriamos naujos muzikos aranžuotės, ieškoma naujų idėjų ir tuo pačiu prikeliamos senosios“ – apie projektą pasakoja I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kassavaitinės tautinių šokių kovos „Kadagys“ – televizijų istorijoje unikalus ir netikėtas projektas, savo idėja sužavėjęs dešimtis šokėjų ir subūręs kompetentingą komisiją. Įspūdingoje premjeroje varžysis dešimt vienas už kitą talentingesnių tautinių šokių ansamblių, kurių nariai – iš Lietuvos, Latvijos bei Lietuvos lenkų bendruomenės.

Visų jų tikslas – ne tik laimėti pagrindinį „Kadagio“ prizą, bet ir prikelti tradicijas naujam gyvenimui, kuo plačiau atskleidžiant jų grožį ir unikalumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų