• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
174
Tiesioginė „X Faktoriaus“ laida (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Iškritus trims iš keturių „X Faktoriaus“ teisėjo Sauliaus Urbonavičiaus-Samo grupių, jam kliuvo ir dar daugiau nemalonios patirties.

174

Iškritus trims iš keturių „X Faktoriaus“ teisėjo Sauliaus Urbonavičiaus-Samo grupių, jam kliuvo ir dar daugiau nemalonios patirties.

REKLAMA

Šeštadienį ryte apie pusę dvylikos projekto prodiuseris ir komisijos narys pajuto didžiulius skausmus skrandžio srityje ir iškart išvyko į ligoninę. Nuvykus, paaiškėjo, kad skausmas jį kankino dėl apedincito.

Medikai „BIX“ lyderį iškart ėmė operuoti. Nors šiandien dar gulėjo ligoninės palatoje, „X Faktoriaus“ teisėjas renginio praleisti nė nemanė, todėl atvyko palaikyti likusių savo komandos narių, grupės „Original Copy“.

„Šiais laikais medicina daro stebuklus. Atrodo vienas, du ir sutvarkytas apendicitas. Prašiau, sakiau, daktarams, kad man tiesioginis eteris, nepalanku dabar operuotis. Deja, atidėti nebuvo galima. Tokie dalykai nejuokingi, gali baigtis daug blogiau. Teko gultis ant operacinės stalo. Šiandien pasikonsultavau su daktaru, sakė, viskas OK, todėl iš ligoninės išėjau drąsiai, – pasakojo S. Urbonavičius-Samas.

Nepaisant negalavimų, „X Faktoriaus“ teisėjas nepabūgo dalyvauti tiesioginiame eteryje, kur, paprastai, stipriai kaip niekur kitur jaučiama įtampa.

„Streso šįvakar visai nejaučiau. Buvau tikras dėl puikaus pasirodymo. Dirbome visą savaitę, išmokome viską tobulai. Aš tik penktadienį palūžau“, – sakė „BIX“ lyderis. Laimė, kad grįžti į ligoninės palatą „X Faktoriaus“ teisėjui taip pat nebereikės.

„Atgal į ligoninę negrįšiu. Gydytojai rekomendavo šiek tiek ramiau pabūti. Negaliu sunkių daiktų kilnoti, lankstytis, juoktis daug, kosėti. Reikia pasisaugoti ir tiek. Na ką, trys keturios dienos ir vėl ant kojų“ – ramiai reaguoja šou prodiuseris.

Pajutęs skausmus, „X Faktoriaus“ teisėjas tikina apie apendicitą nė nepagalvojęs: „Iš pradžių galvojau, kad per stresą ir darbus susipjoviau skrandį, nes dabar iš tiesų darbų apstu septynioms dienos per savaitę. Taip, tiek mes dirbame „X Faktoriuje“. Jokių poilsio dienų čia nėra. Dar, žinoma, prisidėjo ir neperiodiška mityba. Skausmai, skausmai... penktadienį prakentėjau, o po nakties jau kreipiausi į medikus. Pats nuvažiavau į ligoninę ir paskui jau nebeišleido.

Šiais laikais apendicitas greitai išoperuojamas – trys dūriai ir viskas. Paskraidžiau truputį su paukščiukais. Iš tiesų gerai pailsėjau. Taip saugiai... Paprastai, tokie dalykai skamba baugiai – daktarai, ligoninė. O aš jaučiausi kažkaip stebuklingai. Žinoma, iki kol surado kame reikalas, buvo nejauku.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų